Εκπομπές που μπήκαν στο ψυγείο και δεν είδαμε ποτέ στην τηλεόραση φέτος
Media

Εκπομπές που μπήκαν στο ψυγείο και δεν είδαμε ποτέ στην τηλεόραση φέτος

Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά πολλές είναι οι εκπομπές εκείνες που ανακοινώθηκαν από τα ιδιωτικά κανάλια κατά καιρούς, αλλά τελικά τα γυρίσματα γι’ αυτές δεν ξεκίνησαν ποτέ. Δείτε όλα τα ελπιδοφόρα πρότζεκτ που μπήκαν στο «ψυγείο» για την... επόμενη σεζόν, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ!

Lingo

Δεν ήταν τελικά γραφτό να δούμε στην ελληνική τηλεόραση τον Λεωνίδα Κακούρη σε ρόλο παρουσιαστή, γιατί το δικό του όνομα είχε ακουστεί για το συγκεκριμένο πρότζεκτ που αφορούσε σε ένα τηλεπαιχνίδι αποκρυπτογράφησης λέξεων. Το κόνσεπτ δεν είναι πρωτότυπο και πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε στη Μεγάλη Βρετανία το 1987 όπου και παιζόταν για χρόνια. Κανάλι: Το παιχνίδι που θα προβαλλόταν κάθε Σαββατοκύριακο, μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι βρισκόταν στα χέρια του δημοτικού συμβουλίου της ΕΡΤ για έγκριση. Μέχρι και σήμερα όμως η τύχη του αγνοείται.

«I am a celebrity, get me out of here»

Όλοι θα θέλαμε να δούμε μια ομάδα διασήμων να μάχονται για την καθημερινότητά τους σε ένα δάσος σε πραγματικές συνθήκες, έτσι δεν είναι; Στην Αμερική πάντως βλέπουν κάθε χρόνο «καλομαθημένους» σελέμπριτις να προσπαθούν να επιβιώσουν και μάλιστα το απολαμβάνουν. Στην περίπτωσή μας, η παραγωγή εδώ και τρία περίπου χρόνια που συζητιέται το πρότζεκτ έχει κριθεί πολύ ακριβή και μάλλον γι’ αυτόν τον λόγο θα παραμείνει επ’ αόριστον στο... συρτάρι. Κανάλι: Ο ΑΝΤΙ ήταν ο σταθμός που ήθελε να εντάξει αυτό το ριάλιτι στο πρόγραμμά του

Η τιμή τιμή δεν έχει

Στην Αμερική έκανε πρεμιέρα πριν περίπου πενήντα χρόνια αλλά και στη χώρα μας είχε προβληθεί από το κανάλι του Αμαρουσίου το 1991, με παρουσιαστή τον Ηλία Μπενέτο. Σε περίπτωση που η .μνήμη σας σάς απατό, οι παίκτες έπρεπε να μαντέψουν σωστά τις τιμές των προϊόντων, ενώ στον τελευταίο γύρο ανακοίνωναν ποιο ήταν το μεγάλο δώρο και για να το κατακτήσει κάποιος έπρεπε να μαντέψει την αξία του. φυσικά πάντα με μια λογική απόκλιση. Κανάλι: Ο ΣΚΑΪ είχε δηλώσει το περασμένο καλοκαίρι πως αυτό το παιχνίδι θα το συμπεριλάβει σίγουρα στο ερχόμενο πρόγραμμά του. πράγμα που δεν έγινε ποτέ.

«Bullsh*t»

Ο Κρίστοφερ Ποτέ και ο Τζόντι Nos. δύο δημιουργοί τηλεοπτικών επιτυχιών, έχοντας βαρεθεί τα κλασικά παιχνίδια ερωτήσεων αλλά αναζητώντας κάτι με την απήχηση που έχουν αυτά στο κοινό, σκάφτηκαν να φτιάξουν ένα παιχνίδι ερωτήσεων... αλλιώς. Ενα παιχνίδι, όπου ο παίκτης που θα παίζει και θα διεκδικεί έως και 1.000.000 ευρώ, δεν χρειάζεται να ξέρει τη σωστή απάντηση αλλά να έχει τον τρόπο να πείσει τους τρεις συμπαίκτες του ότι η απάντηση που έδωσε είναι η σωστή. Ολα δηλαδή θα εξαρτώνται από το λέγειν και την πειθώ του εκάστοτε παίκτη, ο οποίος θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να εξηγεί στους παρευρισκόμενους γιατί η δική του απάντηση είναι η σωστή. Οπως καταλαβαίνετε, αν όντως απολαύσουμε κάποια στιγμή το παιχνίδι αυτό στις οθόνες μας, θα ακούσουμε πολλά «μαργαριτάρια». Κανάλι: Ο ΣΚΑΪ και ο ANT1 διεκδικούσαν έντονα αυτό το παιχνίδι την περασμένη σεζόν

All together Now

Σε κάθε επεισόδιο μια σειρά από επίδοξους τραγουδιστές ή συγκροτήματα ανεβαίνουν στη σκηνή και κρίνονται από τα 100 άτομα της κριτικής επιτροπής, όπου αποτελούνται από ανθρώπους που έχουν σχέση με τον χώρο του θεάματος. Ανάμεσα τους θα υπάρχει κι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής καλλιτέχνης που θα ηγείται ως «Captain». Κανάλι: Ο ALPHA έχει το εν λόγω παιχνίδι και παρουσιαστής θα ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, αλλά υπήρξαν κάποιες δυσκολίες όσον αφορά τα 100 πρόσωπα που θα απαρτίζουν την κριτική επιτροπή και έτσι μπήκε για την ώρα στον... πάγο!

Πηγή: TV-24

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved