Ναταλία Γερμανού: «Ο ανταγωνισμός παύει να είναι καλός όταν γίνεται ανθρωποφαγία»
Media

Ναταλία Γερμανού: «Ο ανταγωνισμός παύει να είναι καλός όταν γίνεται ανθρωποφαγία»

Η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού μίλησε για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον στον Alpha αλλά και για εκείνο του πρώην συνεργάτη της Κώστα Τσουρού

Για τον Κώστα Τσουρό και την επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην τηλεόραση μίλησε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του Alpha Nαταλία Γερμανού στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και στο νέο ξεκίνημα της Ελίνας Παπίλα.

1675211837024-50109395-germanoy.jpg

Αναφερόμενη στη δική της εκπομπή η Ναταλία Γερμανού είπε: «Η ομάδα του “Καλύτερα δε γίνεται” θα μείνει η ίδια, ίσως έχουμε ελάχιστες προσθήκες. Εγώ έχω μια ομάδα αυτή την στιγμή, την οποία δεν θέλω να αλλάξω», είπε.

Στη συνέχεια αναφερόμενη στον πρώην συνεργάτη της Κώστα Τσουρό είπε: «Τον Κώστα τον αγαπάω πάρα πολύ και είναι ένας πάρα πολύ καλός μου φίλος και αισθάνομαι ότι ήρθε η ώρα πια να κάνει κάτι δικό του».

«Την Ελίνα Παπίλα την έχω παρακολουθήσει στην εκπομπή της και μου αρέσει πάρα πολύ. Η Ελίνα μου αρέσει πολύ σαν παρουσιάστρια. Την Σοφία δεν την έχω δει μέχρι στιγμής γιατί την ώρα που είναι στον αέρα εγώ λείπω από το σπίτι. Είναι ευχάριστο όμως, που υπάρχουν νέες εκπομπές», πρόσθεσε η ίδια.

«Ο ανταγωνισμός είναι καλό να υπάρχει γιατί μας κάνει όλους να ανεβάζουμε τον πήχη και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ο ανταγωνισμός παύει να είναι καλός όταν γίνεται ανθρωποφαγία μεταξύ συναδέλφων και εκπομπών», είπε τέλος η αγαπημένη παρουσιάστρια στην εκπομπή του Star.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved