Μαύρο Ρόδο spoiler: H Ελισάβετ βρίσκεται λιπόθυμη μέσα στο κελί της
Media

Μαύρο Ρόδο spoiler: H Ελισάβετ βρίσκεται λιπόθυμη μέσα στο κελί της

Μαύρο Ρόδο: Ενώ ο Πέτρος προσπαθεί απεγνωσμένα να της μιλήσει, η Ελισάβετ κλείνει τα αφτιά της και αφοσιώνεται στη μοναστική ζωή. Η Αλεξία αποφασίζει να πάει στο κελί της για να τη δει, όμως τη βρίσκει σε πολύ άσχημη κατάσταση και φοβάται για το τι μπορεί να της συμβαίνει.

Η Ελισάβετ συνεχίζει να αγνοεί τις απελπισμένες προσπάθειες που κάνει ο Πέτρος να επικοινωνήσει μαζί της και αφοσιώνεται όλο και πιο πολύ στη μοναστική ζωή..

Προσπαθεί να αφήσει πίσω της όσα έζησε το προηγούμενο διάστημα και, κυρίως, όσα ένιωσε για τον Πέτρο και να προετοιμαστεί για την ημέρα της κουράς της, η οποία πλησιάζει.

Εκείνος, μετανιωμένος, συνειδητοποιεί πως με τη συμπεριφορά του τα κατέστρεψε όλα, όμως δεν είναι διατεθειμένος να το βάλει κάτω. Αντίθετα, θα κάνει τα πάντα για να τη φέρει ξανά κοντά του και βάζει ακόμα και την Αλεξία να πάει να τη βρει και να της μιλήσει.

mavro-rodo.jpg

mavro ro

Αυτή, στο μεταξύ, φροντίζει να μεταφέρει στον Βίκο τις τελευταίες πληροφορίες που έφτασαν στον Καστρινό για τον εγκέφαλο της δολοφονίας της Αγγελικής και αυτός με τη σειρά του χρησιμοποιεί τη Βέτα για να του στήσει παγίδα.

Στο μεταξύ, η Αυξεντία έρχεται να ζητήσει τη βοήθεια της Ελισάβετ προκειμένου να απομακρύνουν τα οστά του Διακοσάββα από το μοναστήρι. Εκείνη, ταραγμένη, περνά όλο και περισσότερο χρόνο με τη Θεοδότη, η οποία της αφηγείται τη δική της σπαρακτική εμπειρία που την οδήγησε στο μοναστήρι, θέλοντας να της δείξει πόσο καταστροφικός μπορεί να γίνει ο έρωτας...

Πλέον, κάθε μέρα που περνά, η κοπέλα βεβαιώνεται για την επιλογή της να επιστρέφει στη μοναστική ζωή και κλείνει τα μάτια και τα αφτιά της σε κάθε προσπάθεια επικοινωνίας από την πλευρά του Πέτρου.

mavro-rodo89.jpg

Θέλει να δείξει στην Κασσιανή ότι έχει μετανοήσει για ό,τι έγινε και πως τιμά τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε, χωρίς να αφήνει πια κανένα περιθώριο για αμφιβολίες. Παρ’ όλα αυτά, η Αλεξία, παίρνει την απόφαση να πάει να της μιλήσει, βλέποντας πόσο δυστυχισμένος είναι ο αδελφός της μακριά της. Μπαίνοντας, όμως, στο κελί της, αντικρίζει κάτι που την τρομάζει.

Η Ελισάβετ έχει καταρρεύσει λιπόθυμη στο πάτωμα και εκείνη τα χάνει. Φωνάζει «βοήθεια» και πρώτος καταφθάνει ο Γεράσιμος, που βλέποντας το ίδιο θέαμα παγώνει. Οι δυο τους μαζί προσπαθούν να τη συνεφέρουν, όμως η Ελισάβετ δείχνει να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και ίσως να πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

mavro-rodo-(2).jpg

Ο Πέτρος στο μεταξύ, γεμάτος αγωνία, περιμένει νέα από την αδελφή του και τη βομβαρδίζει με τηλεφωνήματα, στα οποία όμως εκείνη δεν απαντά... Ο Θέμης πέφτει στην παγίδα του Βίκου! Ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες που της έχει δώσει ο Βίκος, η Βέτα φροντίζει να στρέψει τον Θέμη εναντίον του Μπάμπη, αφού τον κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό του φόνου της Αγγελικής.

Όμως, η Κύρα είναι βέβαιη για την ενοχή του Βίκου και ακολουθεί το δικό της δρόμο προκειμένου να τον ξεμπροστιάσει. Αυτός, από την πλευρά του, προσπαθεί να είναι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με την Αλεξία, γι’ αυτό και της εξομολογείται κάποια πράγματα, χωρίς φυσικά να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το θάνατο της μητέρας της.

mavro-rodo.jpg

Ο Θέμης, πάντως, μετά από όσα έμαθε, αποφασίζει να πάει να συναντήσει τον Μπάμπη για να εκδικηθεί. Νομίζει ότι έχει βρει τον άνθρωπο που έδωσε εντολή να σκοτώσουν τη γυναίκα του και δεν σκοπεύει να τον αφήσει να κυκλοφορεί άλλο ζωντανός. Όμως, εκείνος τον παίρνει είδηση και καταφέρνει να του ξεφύγει... προσωρινά, γιατί έπειτα από λίγο βρίσκεται νεκρός.

Τώρα πια, ο Βίκος είναι σίγουρος ότι ο Καστρινός θα ηρεμήσει. Θεωρεί ότι κατάφερε να τον αποπροσανατολίσει και πως δεν έχει κανένα λόγο να συνεχίσει να σκαλίζει τα όσα έγιναν, όμως γρήγορα αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει...

Η Κύρα είναι η πρώτη που του βάζει λόγια, σίγουρη πως ο αληθινός ένοχος είναι ακόμη ελεύθερος, ενώ λίγο αργότερα ένας αστυνομικός εμφανίζεται στο μαγαζί του και του ζητά να προσέλθει στο τμήμα για κατάθεση. Και δεν είναι ο μόνος, καθώς και η Θάλεια δέχεται την «επίσκεψη» της αστυνομίας...

mavro-rodo-(4).jpg

Όμως, έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση, ο Καστρινός θα έχει μια απροσδόκητη συνάντηση, καθώς η βουλευτής Ντέπυ Φλογαΐτη-Ζαμάνου τον περιμένει και του προσφέρει τη βοήθειά της, ζητώντας φυσικά και το ανάλογο αντάλλαγμα. Την ίδια στιγμή, ο Βίκος με το όπλο γεμάτο σφαίρες χτυπά το κουδούνι της Κύρας, έτοιμος να της κλείσει το στόμα...

Πηγή: 7 Μέρες TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved