Παράδεισος Kυριών: Σοκ για την Όλγα! Η Ειρήνη της μιλά για το νόθο γιο του Αποστόλη!
Media

Παράδεισος Kυριών: Σοκ για την Όλγα! Η Ειρήνη της μιλά για το νόθο γιο του Αποστόλη!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης μαθαίνει από τον Χριστόφορο για τη σχέση της Όλγας με τον Σωτήρη, τη χτυπά και. στη συνέχεια καταθέτει μήνυση για μοιχεία. Αυτή και ο Πάρης ορκίζονται να τον καταστρέφουν και λίγο αργότερα η Ειρήνη τη βρίσκει και της αποκαλύπτει όλο το βρόμικο παρελθόν του συζύγου της!

Η ομολογία του Χριστόφορου ότι δεν ήταν ο τελευταίος που επισκέφθηκε την Ντέπυ το βράδυ της δολοφονίας της οδηγεί στην αποφυλάκισή του και, ταυτόχρονα, στην επιστροφή του Άγη στο κελί. Όπως φαίνεται, ο νεαρός Μπουραντάς ήταν αυτός που την οδήγησε στο θάνατο, γι’ αυτό και οι αστυνομικοί διατάσσουν τη σύλληψή του ως βασικού υπόπτου.

Έξαλλος ο Χριστόφορος τα βάζει με την Όλγα και, για να την εκδικηθεί, αποκαλύπτει στον Αποστόλη ότι την είδε να φιλιέται με τον Σωτήρη. Για πρώτη φορά, ο Βασιλείου έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια που μέχρι τώρα υποψιαζόταν χωρίς να έχει αποδείξεις. Και αδυνατώντας να τη δεχτεί, ξεσπά οργισμένος πάνω στη γυναίκα του, την πιάνει από το λαιμό και της αφήνει σημάδια που θα αργήσουν να σβήσουν.

Ο Πάρης, βλέποντας τη μητέρα του σε αυτή την κατάσταση, χάνει τον έλεγχο και προειδοποιεί τον πατέρα του να κρατηθεί μακριά της, αλλιώς θα βγάλει όλες τις απάτες του στη φόρα.

Αυτός και η Όλγα ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο να οδηγήσουν τον Αποστόλη στη φυλακή, όμως εκείνος θα καταφέρει πρώτος το μεγάλο χτύπημα όταν θα καταθέσει μήνυση εναντίον της γυναίκας του και του Σωτήρη.

paradeisos-(3).jpg

Ο Σωτήρης, όμως, έχει μπει στο στόχαστρο και της Βικτόριας, η οποία τον θεωρεί υπεύθυνο για όλες τις συμφορές . που έχουν βρει τελευταία το σπίτι των Μπουραντάδων, και βρίσκεται πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του και η Μαρίκα, η γυναίκα του, πηγαίνει απελπισμένη να μιλήσει στον Αποστόλη για να τον πείσει να αποσύρει τη μήνυση, όμως εκείνος την πετά με αγένεια έξω!

Σύντομα, όμως, τα μυστικά και του ίδιου θα βγουν στο φως με τον πιο συνταρακτικό τρόπο. Η Ειρήνη θα συναντήσει την Όλγα και θα της πει τα πάντα· ότι οι δυο τους είχαν ερωτική σχέση από την οποία γεννήθηκε ένα παιδί, ο Αριστείδης, ο οποίος ήταν αδελφός του Ντίνου και γι’ αυτό το κτίριο του «Παράδεισου» είχε περάσει στο όνομά του.

paradeisos-(10).jpg

Ο Βασιλείου ήθελε να αφήσει ένα περιουσιακό στοιχείο στο νόθο του παιδί και, φυσικά, έκανε τα πάντα για να της το κρύψει!

Μιράντα και Αμαλία κάνουν το βήμα για να έρθουν κοντά!

Μόλις η Μιράντα μαθαίνει ότι ο Ντίνος προσέλαβε την Πολυξένη στον «Παράδεισο» χωρίς να της το πει, γίνεται έξαλλη και αποφασίζει να ξεκαθαρίσει η ίδια την κατάσταση, γεγονός που τη φέρνει για άλλη μια φορά σε ρήξη με την Αμαλία.

Ο Ντίνος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση προσπαθώντας να συμβιβάσει τα πράγματα ανάμεσα στις δυο τους και έτσι παίρνει την απόφαση να μιλήσει στη Μιράντα. Της λέει ότι η Αμαλία έχει περάσει δύσκολα το τελευταίο διάστημα και, χωρίς να της αποκαλύψει ακριβώς τι της συνέβη, της μιλά για μια κατάσταση παραπλήσια με αυτήν που έζησε και η ίδια. Η Μιράντα κλονίζεται.

paradeisos-(9).jpg

Φέρνει ξανά στο μυαλό της τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του Θανάση και θεωρεί ότι η Αμαλία πέρασε τα ίδια στο γάμο της με τον Πάρη. Αρχίζει έτσι να τη βλέπει σιγά σιγά με άλλα μάτια και πλέον μπαίνουν οι βάσεις για να έρθουν οι δύο γυναίκες λίγο πιο κοντά.

Όμως, στο μεταξύ ο Χρηστίδης προχωρά με το φοβερό του σχέδιο και, αν και απελευθερώνει τη Ματούλα, η οποία επιστρέφει σώα στους Μπουραντάδες, πιάνει τώρα ομήρους τους γονείς της Μιράντας, τους οποίους κρατά αιχμάλωτους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Έπειτα, τηλεφωνεί στον «Παράδεισο» για να μιλήσει στην Αμαλία, όμως το σηκώνει η Μιράντα, η οποία ταράζεται απίστευτα και μόνο που ακούει τη φωνή του. Ο Ντίνος βρίσκεται δίπλα της και, μόλις μαθαίνει ότι ο Χρηστίδης ήθελε να μιλήσει στην Αμαλία, μπαίνει σε υποψίες.

paradeisos-(6).jpg

Στο μυαλό του έρχονται σκηνές από το παρελθόν, καθώς και τα σχεδόν όμοια σημάδια που έχουν οι δύο γυναίκες στο σώμα τους, όμως ακόμη δεν μπορεί να συνδυάσει τα στοιχεία για να καταλήξει στη σοκαριστική αλήθεια που τις ενώνει.

Έτσι, αποφασίζει να κάνει άλλη μια επίσκεψη στη Βικτόρια και να την πιέσει ώστε να μάθει πού ακριβώς κατέληξε το παιδί που γέννησε η Μιράντα χρόνια πριν... Τη στριμώχνει άσχημα και απαιτεί να του πει την αλήθεια, όμως αυτή καταφέρνει να θολώσει ξανά τα νερά, λέγοντάς του ότι τα παιδιά που είχαν έρθει τότε στο ίδρυμα δόθηκαν σε υιοθεσίες και δεν μπορεί να ξέρει πού βρίσκονται.

Την ίδια στιγμή, ο Δονάτος και η Γιαννούλα κάνουν μια απέλπιδα προσπάθεια να το σκάσουν, όμως ο Χρηστίδης τους προλαβαίνει. Κάποια στιγμή, η Μιράντα τηλεφωνεί στους γονείς της για να δει αν είναι καλά και το σηκώνει η μητέρα της, αλλά είναι τόσο ψυχρή και αναστατωμένη που της δίνει να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Έτσι, θορυβημένη η Μιράντα παίρνει τον Ντίνο και ετοιμάζονται να φύγουν επειγόντως για Πάτρα.

Πηγή: 7 Μέρες TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved