Η Εβελίνα Παπούλια αποκαλύπτει: «Περνούσαμε δύσκολα στα γυρίσματα των Δύο Ξένων...»
Media

Η Εβελίνα Παπούλια αποκαλύπτει: «Περνούσαμε δύσκολα στα γυρίσματα των Δύο Ξένων...»

Η Εβελίνα Παπούλια έγινε γνωστή σε πολλούς μέσα από την επιτυχία της σειράς «Δύο Ξένοι» στην οποία πρωταγωνίστησε. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για άγνωστα περιστατικά που συνέβησαν τότε αλλά και για το πώς περνούσαν οι ηθοποιοί στα γυρίσματα της σειράς.

Για την μεγάλη επιτυχία της αγαπημένης σειράς «Δύο Ξένοι» στην οποία πρωταγωνίστησε μίλησε μεταξύ άλλων η Εβελίνα Παπούλια, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» το μεσημέρι της Τετάρτης. Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό με εκδήλωση θαυμασμού στο πρόσωπό της.

1675207638550-103893622-df3dc600-papoulia.jpg

«Την τόσο μεγάλη επιτυχία δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ, αυτό είναι αλήθεια. Με τους «Δυο Ξένους» σίγουρα. Ήξερα ότι θα γινόταν επιτυχία αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος, γιατί δεν ήμασταν υποψιασμένοι, δεν είχα κάνει πολλά πράγματα πριν», τονίζει η Εβελίνα Παπούλια.

«Δεν είχε καμία σχέση με την Ελένη Μενεγάκη αλλά ήταν πατημένο το σενάριο, είχε κάποια στοιχεία. Είχε και έρωτα ο Αλέξανδρος με τη Μενεγάκη, οπότε ήταν αναπόφευκτο αυτό», προσθέτει.

«Δεν περνούσαμε καλά στα γυρίσματα. Ήταν δύσκολα. Ήταν πολλές μέρες και πολλές ώρες το ένα επεισόδιο. Δηλαδή για ένα επεισόδιο να κάνεις 5-6 μέρες γύρισμα και τρικάμερο ήταν κούραση. Τώρα βγάζουμε το ένα επεισόδιο σε μία μέρα», ανέφερε επίσης.

1675202079211-783526641-papoulia-1.jpg

Στην ερώτηση σχετικά με το αν υπήρξε κάποιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού από εκείνη την εποχή που να το θυμάται μέχρι σήμερα η ηθοποιός είπε: «Είμαι με το αυτοκίνητο με μία φίλη μου που ήταν αρκετά αγοραφοβική. Σταματάμε στο φανάρι και εκείνη τη στιγμή σχολούσε ένα σχολείο… και πέφτει όλο το σχολείο, όλοι οι μαθητές, πάνω στο αυτοκίνητο και μου το ακινητοποιεί. Η φίλη μου μού είπε: δεν ξαναβγαίνω μαζί σου».

1675193983172-823156337-PAPOYLIA.jpg

«Με τρόμαξε η τόση έκθεση. Οτιδήποτε έχει μεγαλύτερη επιθετικότητα σε σοκάρει, είναι φυσιολογικό», είπε τέλος η Εβελίνα Παπούλια.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved