Media

Περικλής Λιανός: «Ο Γεωργούλης είναι ευγενής αλλά όλοι έχουμε τις σκοτεινές μας πλευρές»

Gossip-tv Team

O Περικλής Λιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast@Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε  και στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Ο Περικλής Λιανός ανέφερε: «για την υπόθεση Γεωργούλη θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να κρατήσουμε μια απόσταση και υπάρχει ένας νομικός πολιτισμός. Να μην τον επικαλούμαστε και να τον εφαρμόζουμε αλά καρτ. Αλίμονο αν οποιαδήποτε καταγγελία οδηγούσε σε αυτόματο αποκεφάλισμα».

lianos.jpg

Και πρόσθεσε: «Βεβαίως και γνωριζόμαστε, ναι, «γεια σου, τι κάνεις; Πως είσαι; Είμαι καλά». Ευγενής είναι αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Όλοι έχουμε σκοτεινές πλευρές αν υποθέσουμε ότι ισχύουν όλα αυτά. Όλοι έχουμε τις σκοτεινές μας πλευρές και εγώ δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ούτε για εμένα. Δεν μπορώ να ξέρω την ψυχή του καθενός. Δεν σημαίνει ότι κάποιος, επειδή είναι ωραίος, δεν κάνει τέτοια. ή τα κάνουν μόνο οι άσχημοι. Και αυτό δεν έχει σχέση με τον Γεωργούλη αλλά γενικά. Περιμένω τα πάντα από τους πάντες και από τον εαυτό μου».

Και κατέληξε λέγοντας: «Το γεγονός ότι έχω ταυτιστεί με τον ρόλο του Θόδωρου από το «Καφέ της Χαράς» δεν είναι ευχάριστο. Είναι σαν αυτό να έχει καπελώσει ότι έχω κάνει από εκεί και πέρα ή ότι έχω κάνει μέχρι τότε αλλά, εντάξει, έτσι είναι»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved