Σασμός: Το φιλί της Αργυρώς με τον Αστέρη ανοίγει επιτέλους τον δρόμο για καλύτερες μέρες…
Media

Σασμός: Το φιλί της Αργυρώς με τον Αστέρη ανοίγει επιτέλους τον δρόμο για καλύτερες μέρες…

Σασμός: Η Καλλιόπη συνεχίζει τις προσπάθειες να ανακαλύψει την αιτία της αναστάτωσης του Αστέρη, ενώ η Αργυρώ μαθαίνει επιτέλους από πού πηγάζει η προκατάληψή της.

Νάντια και Νικηφόρος έρχονται κοντά, χωρίς να υπολογίζουν την πλεκτάνη που της στήνει ο Γιώργης. Η Βασιλική πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην αλήθεια για τον Οδυσσέα, ενώ ο Μαθιός βρίσκεται στο δόκανο του Ευθύμη που κρατά στα χέρια του πια το μεγάλο του μυστικό.

sasmos-(6).JPG

Το φιλί της Αργυρώς με τον Αστέρη, όμως, ανοίγει επιτέλους τον δρόμο για καλύτερες μέρες…

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Αργυρώ και ο Αστέρης ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Παντελή για την μεταξύ τους συνάντηση. Εκείνος όμως φαίνεται ότι δεν έχει σκοπό να το αφήσει έτσι. Ο Ευθύμης καταρρακωμένος από τις προδοσίες των φίλων του, θα έχει μια επίσκεψη που θα απαλύνει για λίγο τον πόνο του, ενώ αποφασίζει να αναθέσει τις δουλειές του στον Βαγγέλη.

1683553228914-847086296-sasmos-(1).JPG

Ο Αντώνης δείχνει έτοιμος να αναλάβει και πάλι τα ηνία της διοίκησης του τμήματος και θέτει ως πρωταρχικό του σκοπό την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της αγαπημένης του Μαρίνας. Στο μεταξύ η Θοδώρα θα λάβει ένα δώρο που θα την χαροποιήσει και συγχρόνως θα την αναστατώσει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved