Σασμός: Η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Βαγγέλη
George Xantinakis
Media

Σασμός: Η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Βαγγέλη

Σασμός: Η αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του Πετράκη πέφτει σαν κεραυνός στην Καλλιόπη. Η αντίδρασή της είναι απρόβλεπτη και θα οδηγήσει τον Αστέρη σε απελπισία.

Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι για χάρη του Νικηφόρου, η Βασιλική ωστόσο του ξεκαθαρίζει ότι τίποτα δεν αλλάζει μεταξύ τους, δίνοντάς του τη χαριστική βολή. Απελπισμένος, επισκέπτεται τον παπά-Μιχάλη και ετοιμάζεται να προβεί στην δυσκολότερη εξομολόγηση της ζωής του!

sasmos-(10).JPG

Δευτέρα 29 Μαΐου – Επεισόδιο 142

Το ένστικτο του Αντώνη τον οδηγεί να επισκεφτεί έναν – έναν τους Σταματάκηδες. Ο Μαθιός απελπισμένος θρηνεί για τη Βασιλική, εκείνη από την άλλη πρέπει να κρύψει τον πόνο της από τον ανήσυχο Νικηφόρο. Ο Παύλος στο μεταξύ προτείνει την αλήθεια ως τη μόνη λύση στο αδιέξοδο για το παιδί, φέρνοντας τον Αστέρη, που γνωρίζει την κατάσταση της Καλλιόπης, σε δύσκολη θέση.

sasmos-(2).JPG

Αιμιλία και Λευτέρης βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη, ενώ εκείνος μαθαίνει από τη Στέλλα για τον Γεράσιμο και τον Καραπάνο… Ενώ η Βασιλική οδηγείται στον παπά Μιχάλη, ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα αποφασισμένος και η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Βαγγέλη που είναι έτοιμος να της πει αυτό που όλοι κρύβουν.

sasmos-(4).JPG

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Μαρίνα προσπαθεί να αποτρέψει τον Παύλο από οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον του Φαρμάκη, όταν αποδειχθεί πως αυτός αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Αντώνη. Ο Αστέρης σε συνεννόηση με την Αργυρώ προσπαθούν να φέρουν Μαθιό και Βασιλική σε επαφή. Τα πράγματα, όμως, θα γίνουν χειρότερα.

sasmos-(9).JPG

Ο Λευτέρης προειδοποιεί τον Ευθύμη να μην πειράξει την Έλενα, εκείνος, ωστόσο, έχει έναν άσο κρυμμένο στο μανίκι. Ο Τάσος προειδοποιεί τη Στέλλα να προσέχει τον Φαρμάκη, όσο εκείνος απλώνει όλο και περισσότερο τα δίχτυα του επάνω της. Η φήμη ότι κάτι κακό συμβαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων εξαπλώνεται γρήγορα στο χωριό. Η Βασιλική, καταρρακωμένη, φαίνεται να οδηγείται σε μία τραγική λύση, για να ξεφύγει από το αδιέξοδο που ζει...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved