Media

Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχει μία τάση να στοχοποιηθούν οι εκπομπές που κάλυψαν τον γάμο του Μουζουράκη»

Gossip-tv Team

Η εκπομπή, Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη σχολίασαν όχι μόνο τον γάμο Μουζουράκη – Κόζαρη αλλά και την… καταγγελία στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Και δημοσιογραφική αποστολή να μην είχαμε, θα τα είχαμε δει όλα από τα κινητά των καλεσμένων. Καταλαβαίνεις. Ο κακομοίρης ο Μουζουράκης προσπαθούσε να μας γλιτώσει από τα έξοδα».

Όσον αφορά τη λεκτική βία που αναφέρθηκε ότι δέχθηκε δημοσιογράφος από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Εγώ βλέπω κάτι άλλο μέσα από όλο αυτό. Βλέπω μία προσπάθεια των εκπομπών –δεν θέλω να πω των παρουσιαστών- παρακολουθώντας πώς σχολιάστηκε ο γάμος του Μουζουράκη από το βίντεο που έκανε και μετά, να στοχοποιηθούν οι εκπομπές που βρέθηκαν εκεί με συνεργείο για να καλύψουν τον γάμο, ως ηθικές και λιγότερο ηθικές. Αυτό εισπράττω. Γελάω…

mega-kalimera.jpg

Η ιδέα του Παύλου Σταματόπουλου ήταν μία σατανική ιδέα έτσι ώστε να έχουν μία επίφαση να στείλουν ένα συνεργείο από μία εκπομπή που δεν ήθελαν να στείλουν κάμερα γιατί είχε βγάλει ο Μουζουράκης βίντεο. Ήταν έξυπνη και σατανική επίφαση. Επειδή έχει ψωμάκι η ιστορία σου λένε ας βουτήξουμε κι εμείς στο ζουμάκι. Οι ηθικοί φραγμοί σε όλους μπήκαν. Άκουσα και τη Σταματίνα που έλεγε ότι το συζήτησε με την αρχισυντάκτριά της αν θα στείλουν συνεργείο. Αλλά στην τελική τα είδατε τελικά όλα πριν από εμάς, γιατί δουλεύουν και για εμάς και τα social media. Πολύ χαμός για το τίποτα».

meleti-gia-gamo-mouzouraki.jpg

Και πρόσθεσε: «Κι εγώ ξέρω ότι όταν ένας άνθρωπος θέλει να πει σοβαρό και κραταιό όχι, στέλνει ένα ωραίο εξώδικο με την υπογραφή του δικηγόρου, λέγοντας ότι θέλουν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή για εκείνους. Αν θες να κρυφτείς, κρύβεσαι. Αν δεν θες να το μάθει κάποιος, δεν το μαθαίνει κανείς. Υπάρχει τρόπος. Αυτό που είπα από την αρχή λέω, ότι ο Πάνος Μουζουράκης διακριτικότητα ζήτησε. Δεν ήθελε να κόψει τα συνεργεία και τους δημοσιογράφους».

Και ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Σαράντης Μαριεττής που παρευρέθηκε στο χαρμόσυνο γεγονός ανέφερε όσα είδε εκείνος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved