Survivor All Star: Συγκλονιστικές στιγμές στη συνάντηση των παικτών με τους δικούς τους
Media

Survivor All Star: Συγκλονιστικές στιγμές στη συνάντηση των παικτών με τους δικούς τους

Survivor All Star: Δάκρυα, συγκίνηση, συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές και πολύ τρυφερές αγκαλιές ήταν ό,τι παρακολουθήσαμε στη συνάντηση των παικτών με τα μέλη των οικογενειών τους που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο για να ιδωθούν από κοντά. 

H Σταυρούλα περίμενε πώς και πώς να δει τον πατέρα της και όπως είπε ήταν από τις καλύτερες στιγμές που έχει ζήσει στο παιχνίδι.

Ο Μάριος Πρίαμος νιώθει ευγνώμων που η παραγωγή, παρά την ήττα των Μπλε, άφησε την ομάδα να δει για 10 με 15 λεπτά τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Στέλλα άκουσε τον αδελφό της να της λέει ότι ο πατέρας τους την περιμένει στον τελικό του Γαλατσίου.

Ο αδελφός του Νίκου Μπάρτζη τον είδε αρκετά αδυνατισμένο και ηρέμησε.

Η μαμά του Γιώργου Ασημακόπουλου εκείνο που διέκρινε ήταν τα κατάλευκα δόντια του γιου της που έρχονταν σε κόντραστ με το μαύρισμά του. Το στιγμιότυπο ήταν πραγματικά πολύ αστείο.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ο Ηλίας Μπόγδανος συνάντησε την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Έβαλε δε τα κλάματα όταν εκείνη του ανακοίνωσε ότι μία φίλη τους είναι έγκυος.

Ο Τάκης έκανε παρατήρηση στην κόρη του Ραφαηλία που είδε ότι έχει βάλει κραγιόν όμως δεν τον πείραξε καθόλου όταν εκείνη του είπε ότι θέλει αυτόγραφο από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Περήφανη η μαμά Αλίκη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο τον οποίο θεωρεί τον καλύτερο μέσα στο παιχνίδι. Ο Βασάλος πάντως της έκανε δώρο ένα... παλτό που έφτιαξε με την κουβέρτα του.

Μία πολύ συγκινητική και βαθυστόχαστη κουβέντα είχαν η Μελίνα Μεταξά με τον πατέρα της ο οποίος κατάλαβε πως η κόρη του είναι κουρασμένη τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Η μαμά της Μαριαλένας πάλι της έκανε υποδείξεις για το πώς να φέρεται στον Σάκη και μάλιστα της ζήτησε να περιορίσει τα νεύρα της.

Ο Σάκης μίλησε με τον πατέρα του που όπως είπε δεν περίμενε να τον δει καθώς εκείνος φοβάται τα ταξίδια με αεροπλάνο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved