Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor all star spoiler: Ο Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε από το ριάλιτι, ποιος θα είναι ο επόμενος που θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και το παιχνίδι; 

Η μπλε ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει και θα πάει στο πρώτο συμβούλιο της επόμενης εβδομάδας απλά θεατές και... η κόκκινη ομάδα θα βγάλει στον τάκο έναν παίκτη!

Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση την ερχόμενη εβδομάδα;

survivorgreece_350946690_1928507764198655_2516999409007666965_n-(1).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Τάκη λέγοντας: «Είναι μια αποχώρηση η οποία έχει ξεχωριστή σημασία. Αυτή τη στιγμή είστε 11 άτομα εδώ μέσα. Μετά από αυτή την αποχώρηση θα έχουμε φτάσει στη δεκάδα του Survivor All Star. 38 άτομα πέρασαν από το Survivor All Star και θα έχουν μείνει πλέονοι 10 που θα προχωρήσουν στην τελική ευθεία. Ήρθε η ώρα λοιπόν να περάσουμε στην ανακοίνωση. Ο παίκτης ή η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το Survivor All Star είναι ο Τάκης Καραγκούνιας».

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος, ο Νίκος Μπάρτζης κραύγασε «ναι» προκαλώντας την έκπληξη των παικτών αλλά και του παρουσιαστή και ο Τάκης υπογράμμισε: «Χαίρομαι, Γιώργο, γιατί χάρηκε ο Νίκος Μπάρτζης! Δεν θέλω να συνεχίσω τίποτα άλλο. Τώρα χάρηκε και ο Μπόγδανος αλλά αυτός δεν το έδειξε, δεν πειράζει».

Όσο για το ποιος είναι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα αφού θα χάσει... είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved