Survivor All Star: Το άγριο «χώσιμο» στον Μπάρτζη και ο πρώτος υποψήφιος, Κωνσταντίνος Βασάλος
Media

Survivor All Star: Το άγριο «χώσιμο» στον Μπάρτζη και ο πρώτος υποψήφιος, Κωνσταντίνος Βασάλος

Survivor All Star: Πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας απόψε και μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας τα πράγματα δυσκολεύουν κι άλλο. Και πώς όχι, αφού το ριάλιτι οδεύει προς τον τελικό!

Το θέμα που μονοπώλησε το συμβούλιο δεν ήταν ούτε το αγώνισμα, ούτε η ήττα αλλά η αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη, όταν ανακοινώθηκε πως ο Τάκης Καραγκούνιας αποχωρεί.

survivor-(5).jpg

Θυμίζουμε πως η ξαφνική αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη στο άκουσμα του ονόματος του Τάκη ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς φώναξε με όλη τη δύναμή του «Ναι», δείχνοντας ξεκάθαρα την ανακούφισή του που αποχωρούσε. Αυτό συν το σύνθημα που έβγαλε ο Νίκος για τον Τάκη, ξένισε τους παίκτες, αν όχι όλους τους περισσότερους, οι οποίοι και εξέφρασαν ανοιχτά τη γνώμη τους στο συμβούλιο με την Μαριαλένα μάλιστα να αφήνει αιχμές.

O Νίκος ωστόσο έδωσε την απάντησή του σε όλους.

Αργότερα οι παίκτες της κόκκινης ομάδας πέρασαν στην ψηφοφορία από την οποία πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σύμφωνα με τα spoilers στο επεισόδιο της Τρίτης (6-06) το σερί των μπλε σπάει κι έτσι οι παίκτες της μπλε ομάδας θα χάσουν την ασυλία και στο συμβούλιο θα ψηφίσουν προς αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο!

survivor-(1).jpg

Στην τρίτη ασυλία οι Διάσημοι κάνουν το 2-1 και κερδίζουν την τρίτη ασυλία και οι Μπλε θα βγάλουν στον τάκο ακόμα έναν παίκτη τους. Η Στέλλα Ανδρεάδου το πιο πιθανό θα είναι η επόμενη παίκτρια που θα ψηφιστεί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved