Σασμός:  Η ψυχρότητα της Καλλιόπης απέναντι στον Αστέρη και τον Μαθιό διακόπτεται με μία έκπληξη
Media

Σασμός:  Η ψυχρότητα της Καλλιόπης απέναντι στον Αστέρη και τον Μαθιό διακόπτεται με μία έκπληξη

Σασμός: Η ψυχρότητα της Καλλιόπης απέναντι στον Αστέρη και τον Μαθιό διακόπτεται με μία έκπληξη

ενώ στο Βρουλακέικο παρά τις προσπάθειες του Παύλου η οδηγία της παιδοψυχολόγου να προστατευτεί το παιδί παίζει ακόμα τον πρώτο ρόλο.Στο μεταξύ ένα μήνυμα της Έλενας ταράζει την ευτυχία του Λευτέρη, ενώ η Θοδώρα προετοιμάζεται όλο χαρά για τον αρραβώνα.

sasmos-(9).JPG

Ο Φαρμάκης απορρίπτει την πρόταση της Στέλλας, ενώ οι γονείς της βρίσκονται στο σημείο μηδέν και ο Νικηφόρος κοψοχολιάζει τη Τζένη και τον Μάνο, αλλά τελικά αποδέχεται τη σχέση τους. Καθώς ο Αντώνης σφίγγει τον κλοιό γύρω από τον Μαθιό, η Βασιλική κρατά επιτέλους την αλήθεια για τον Νικηφόρο στα χέρια της και είναι έτοιμη να του την πει…

sasmos-(10).JPG

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη και την Αργυρώ για το θέμα του παιδιού. Εκείνοι προσπαθούν να της εξηγήσουν, αλλά δεν φαίνεται να παίρνει από λόγια. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος ανακαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της Τζένης και του Μανόλη, και η αντίδρασή του είναι άσχημη. Ο Μαθιός και ο Αστέρης δεν ξέρουν τι να κάνουν με τη μητέρα τους. Οδηγούνται σε μία απόφαση, η οποία θα πέσει σαν κεραυνός στο αρχοντικό των Σταματάκηδων.

sasmos-(1).JPG

Ο Ευθύμης συνεχίζει να πολιορκεί τη Στέλλα, η οποία δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Η Βασιλική προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου, την ώρα που ο παπάς βασανίζεται από το δίλημμα για το αν πρέπει να της αποκαλύψει την αλήθεια για το Νικηφόρο. Η νύχτα που θα ακολουθήσει θα είναι μακρά και οι εξελίξεις απρόβλεπτες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved