Media

My Style Rocks: Η Καραβάτου ανακοίνωσε τις αλλαγές στο παιχνίδι, οδεύοντας προς τον μεγάλο τελικό

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Απέμειναν μόλις λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας και σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να ενημερώσει τις διαγωνιζόμενες για τις αλλαγές που γίνονται σε αυτό προκειμένου να αναδειχθεί η καλύτερη όλων. 

Όπως είπε η παρουσιάστρια, από εδώ και στο εξής θα βλέπουμε στο παιχνίδι νέους guest κριτές που θα βοηθούν την υπάρχουσα κριτική επιτροπή στο έργο της με κάθε διαγωνιζόμενη.

Έτσι, θα δούμε στο πλατό του My Style Rocks να φιλοξενούνται μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα του χώρου της μόδας, της τέχνης της φωτογραφίας ή του styling τα οποία θα έχουν ως σκοπό να καθοδηγήσουν όσο πιο σωστά γίνεται τον Στέλιο Κουδουνάρη, τον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη σωστή κρίση για τις εμφανίσεις της κάθε διαγωνιζόμενης.

Κάτι άλλου που ανακοίνωσε η Κατερίνα Καραβάτου είναι πως πλέον, εφόσον τα περιθώρια στενεύουν, σε κάθε επεισόδιο θα έχουμε και μία αποχώρηση.

Μάλιστα τόνισε ότι οι αποχωρήσεις θα γίνονται με τον γνωστό τρόπο, με τις κοπέλες να ψηφίζουν τις συμπαίκτριές τους με τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Δείτε τι άλλο είπε στο παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved