Η Γη της Ελιάς – Δώρα Χρυσικού: «Από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά. Αυτή η αλλαγή…»
Media

Η Γη της Ελιάς – Δώρα Χρυσικού: «Από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά. Αυτή η αλλαγή…»

Η Δώρα Χρυσικού η οποία υποδύεται την Αρετή στη Γη της Ελιάς πετάει την περούκα και επιστρέφει στην πετυχημένη σειρά του Mega με τα δικά της μαλλιά, δηλώνοντας πως κέρδισε μια νέα ζωή μετά τον καρκίνο.

Η ηθοποιός μετά την περιπέτεια υγείας της και τον καρκίνο στέλνει το δικό της μήνυμα δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το νέο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς η Δώρα Χρυσικού έγραψε: «Από σήμερα λοιπόν στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά. Για μένα αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από μια αλλαγή στην εμφάνιση. Είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής, του χρόνου που πέρασε από τη νόσο, κάθε χιλιοστό αυτού του νέου μαλλιού είναι δευτερόλεπτα από τη νέα ζωή που κέρδισα.

Είναι ευγνώμων που είμαι γερή και που μπορώ να δουλεύω σε κάτι που αγαπώ. Ευγνώμων και για τους συνεργάτες μου, που τόσο πολύ μου στάθηκαν . Με αγάπη και κατανόηση. Συνεχίζουμε…».

dorachrysikou_274043686_889001788446644_1935399218354130936_n.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι σε παλιότερή της συνέντευξη είχε πει: «Θεωρούσα πως είναι ταμπού να μην θέλεις παιδί. Εγώ, που τσαλαπατούσα τα ταμπού, είχα μπει σε μια διαδικασία να παντρευτώ, να γίνω μάνα. Ήρθε ο καρκίνος και τα απάντησε όλα. Βρήκα τον καρκίνο κάνοντας εξωσωματική για ένα παιδί που τελικά μάλλον δεν ήθελα. Έφυγε ένα βάρος τρομερό από πάνω μου. Δεν έχω πια μήτρα κι ωοθήκες και συνειδητοποίησα ότι δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί. Αν ήθελα, και τώρα θα μπορούσα να έχω υιοθετήσει.»

Δείτε την με τα φυσικά της μαλλιά στη Γη της Ελιάς και συγκεκριμένα στο μπακάλικό της στη Μάνη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved