My Style Rocks: Όλες οι φορές που οι κριτές βγήκαν από τα… ρούχα τους! Στιγμές… απείρου κάλλους!
Media

My Style Rocks: Όλες οι φορές που οι κριτές βγήκαν από τα… ρούχα τους! Στιγμές… απείρου κάλλους!

My Style Rocks: Το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ φτάνει στο τέλος του και λίγο μένει να μάθουμε ποια θα είναι η μεγάλη νικήτρια για φέτος.

Εδώ και αρκετούς μήνες παρακολουθούμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα στις οθόνες μας και έχουμε δει τα πάντα. Συγκινήσεις, εντάσεις και κλάματα, με τις παίκτριες να είναι φυσικά οι πρωταγωνίστριες.

Από την αρχή όμως του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα, δεν είναι λίγες οι φορές εκείνες που είδαμε και τους κριτές να βγαίνουν από τα ρούχα τους και να εκνευρίζονται με τις παίκτριες.

Πάμε λοιπόν να δούμε αυτές τις στιγμές μία προς μία και να θυμηθούμε όλα όσα έγιναν λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του My style rocks.

Ήταν 17 Ιανουαρίου όταν ο Δημήτρης Σκουλός είχε γίνει έξαλλος και μάλιστα είχε σηκωθεί από τη θέση του και είχε φύγει από το πλατό. Η Νικόλ, η οποία είχε δώσει τη δική της εκδοχή ως θέμα του outfit που φορούσε, όχι μόνο δεν ικανοποίησε τους κριτές αλλά έβγαλε τον Δημήτρη Σκουλό εκτός εαυτού και αποφάσισε να αποχωρήσει από το πλατό.

«Δεν μπορώ να τα ακούω αυτά, φεύγω», είχε πει ο ίδιος.

Λίγες ημέρες μετά, η Emilia Vodos, δεν μπόρεσε να δεχτεί μερικά από τα αρνητικά σχόλια που της έκαναν οι κριτές και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που εκνευρίστηκαν μαζί της και της υπενθύμισαν το ότι εκείνη έχει λάβει μέρος σε αυτό το παιχνίδι μόδας για να κριθεί από εκείνους τους τρεις και πως ο καθένας πρέπει να κάνει την δουλειά του, χωρίς να υπάρχουν παράπονα.

Μάλιστα, ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε σε κάποια στιγμή: «Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να συμμετέχω άλλο σε αυτό; Είναι δυνατόν να μην δέχεσαι τίποτα πια;».

Εκνευρισμένη είδαμε από τα πρώτα επεισόδια και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία δεν είχε διστάσει να πει στην Σελένη Φωτιάδη πως: «Έχω προλάβει να κρίνω και έχουμε ανοίξει κάποια συζήτηση; Σε ενδιαφέρει να είσαι εντός concept, ας πούμε; Εμένα με άφησες να ολοκληρώσω για να σου πω ότι είσαι εντός concept;».

Αρκετές φορές ο Στέλιος Κουδουνάρης είχε εκφράσει την άποψή του ότι οι παίκτριες είχαν στο μυαλό τους να τσακωθούν η μία με την άλλη και όχι να δημιουργήσουν ωραία looks. Μια φορά μάλιστα, όταν είχε απέναντί του την Ρέινα Βενέτη, της το είχε πει με έντονο ύφος.

«Κοίταξε να σου πω, ξεκαβάλα γιατί δεν θα σε βγάλει σε σωστό προορισμό αυτό που κάνεις. Αν δεν θες την άποψή μας δεν θα την παίρνεις όμως, αυτό σου λέω. Δεν νομίζω ότι την ακούς. Για την αγένειά σου κρίνεσαι, για την αγένειά σου! Να είσαι καλά!», είχε πει επίσης σε άλλο επεισόδιο μιλώντας στην Emilia Vodos.

Και είναι εκείνος που τις περισσότερες φορές «την έλεγε» στις παίκτριες καθώς καθόλου δεν του άρεσε η φρασεολογία τους. «Δεν θα λέτε τέτοιες λέξεις εδώ μέσα, στα σπίτια σας αυτά», τον είχαμε ακούσει να λέει στον αέρα!

36fc4819-iliana.webp

Και φυσικά ποιος μπορεί να ξεχάσει τον έντονο διάλογο που είχε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την Όλγα Κοτλιδά.
«Επειδή δεν συνεννούμαστε, εγώ αυτή τη στιγμή δεν ανοίγω μια κουβέντα και δεν θέλω να μου απαντήσεις ούτε στο ζητάω. Θα ήθελα να με καταλάβεις...», της είχε πει με έντονο ύφος η κριτής και μοντέλο.

Με τη συγκεκριμένη παίκτρια είχε έρθει σε αντιπαράθεση και ο Κουδουνάρης επειδή είχε αλλάξει το λουκ της τελευταία στιγμή.

«Να σε ρωτήσω κάτι; Πότε το άλλαξες και γιατί; Πότε το άλλαξες, στην πορεία; Έχεις πάρει έγκριση από κάποιον; Από ποιον; Τι ώρα έγινε αυτό; Αφού ξεκίνησε το διαγωνιστικό κομμάτι και ο διαγωνισμός μας, άλλαξες το concept; Γιατί δεν μου απαντάς και μου κάνεις ερωτήσεις αντί να μου απαντάς;», της είχε πει έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Άλλο ένα πράγμα που εκνεύριζε τον κριτή ήταν όταν καταλάβαινε ότι οι παίκτριες είχαν βοήθεια από κάπου. Μια μέρα λοιπόν δεν είχε διστάσει να πει στην Χριστιάννα Κατσιέρη:

«Πιστεύεις ότι είμαστε χαζοί; Είσαι εδώ γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούσαν να αποδειχτούν. Γιατί ανοίγεις αυτή τη συζήτηση; Δόξα το Θεώ να λες που είσαι εδώ. Δεν είχες βοήθεια σε κάποια looks; Γιατί λες ψέματα; Μόνο ένα look αντέγραψες; Ό,τι και να λες πιστεύω ότι είχες βοήθεια. Δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα μου».

Και φυσικά υπήρξαν και στιγμές που οι κριτές ήταν τόσο εκνευρισμένοι που δεν είχαν διστάσει να σηκωθούν από τις καρέκλες τους και να φύγουν από το πλατό!

Μία φορά μάλιστα είχε φύγει ο Στέλιος Κουδουνάρης και έπειτα τον ακολούθησε και ο Σκουλός!

my-style.jpg

«Περπατάς σαν βαρύμαγκας εδώ με ένα φόρεμα που είναι χάλια, καταστροφικό. Πολύ καλή επιλογή φορέματος, δεν είναι καθόλου ωραίο. Πας ένα μικροφωνάκι μια σταλίτσα να πας να παρουσιάσεις τι στη Eurovision; Πού; Σε παιδικό πάρτι; Και παρόλα αυτά βάζεις συνέχεια ένα και δύο χωρίς να δικαιολογείς ποτέ.

Κινδυνεύεις να γίνεις η πιο βαρετή παίκτρια show μέχρι τώρα. Γύρνα το αλλιώς, πάρτο αλλιώς, ξύπνα και κάτι κάτι με τα ρούχα και τη συμπεριφορά σου. Αυτά που σου λέω ελπίζω να σε ξυπνήσουν. Αν συνεχίσεις έτσι θα βλέπεις έναν Δημήτρη που θα σου βάζει άσσο», είχε πει ο Δημήτρης Σκουλός στην Μέλντα η οποία είχε καταφέρει να τον κάνει έξω φρενών.

Έξαλλη με την συγκεκριμένη παίκτρια είχε γίνει και η Ηλιάνα, η οποία δεν δίστασε να της τα χώσει μπροστά σε όλους, on camera!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved