Σασμός: Ο Νικηφόρος σκορπά τον θάνατο – Η Καλλιόπη παθαίνει εγκεφαλικό
Media

Σασμός: Ο Νικηφόρος σκορπά τον θάνατο – Η Καλλιόπη παθαίνει εγκεφαλικό

Σασμός: Η Βασιλική, όσο και αν προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ πως η Καλλιόπη γνώριζε τι είχε κάνει ο Μαθιός, δεν τα καταφέρνει. Οι δύο γυναίκες έρχονται ξανά σε αντιπαράθεση και ο Νικηφόρος ακούγοντας τυχαία τη συζήτησή τους συνειδητοποιεί πως ο φονιάς του πατέρα του είναι ο Μαθιός.

Το μίσος φωλιάζει στην ψυχή του και τρελαμένος απειλεί θεούς και δαίμονες. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει και να τον ηρεμήσει. Μάλιστα, ο νεαρός αρπάζει το όπλο τοy αποφασισμένος να σκορπίσει τον θάνατο και λίγη ώρα πριν από τον γάμο τοy Αστέρη και της Αργυρώς τρέχει στο μαντρί που βρίσκεται ο Μαθιός.

Η Βασιλική έντρομη τον ακολουθεί για να τον αποτρέψει, ενώ η Καλλιόπη, που συνειδητοποιεί πως έρχεται μεγάλη συμφορά στην οικογένειά της, καταρρέει. Έχοντας χάσει για τα καλά την ψυχραιμία της, αρχίζει να κλαίει και να χτυπιέται με αποτέλεσμά να πάθει εγκεφαλικό.

sasmos_alphatv_official_353848588_295446019502959_7941478150545870562_n.jpg

Η καπετάνισσα βγάζει αφρούς από το στόμα, με την Κατερίνα, η οποία έχει ειδοποιηθεί από τη Βασιλική, να σπεύδει στο σπίτι της, προκειμένου να της σώσει τη ζωή. Λίγο αργότερα, όταν ο Μαθιός βλέπει μπροστά του τον Νικηφόρο σε έξαλλη κατάσταση, τον ρωτάει τι έχει συμβεί.

«Εσύ είσαι ο φονιάς του πατέρα μου και πρέπει να πεθάνεις», του λέει και τον σημαδεύει με το όπλο του. Τότε η Βασιλική, που έχει φτάσει εκεί, ουρλιάζει στον γιο της να μη σκοτώσει τον Μαθιό γιατί είναι ο πατέρας του. Δυστυχώς, όμως, είναι ήδη αργά, αφού ο Νικηφόρος πατάει τη σκανδάλη και ο δυνατός πυροβολισμός αντηχεί σε όλη την Κρήτη. Από αυτό το σημείο και μετά η ζωή όλων πρόκειται να αλλάξει ριζικά και δραματικά.

Πηγή: My tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved