Media

Χρήστος Πάζης: Οι αισθητικές επεμβάσεις και ο χωρισμός που του άλλαξε τον τρόπο σκέψης

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Πάζης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα, για τον χωρισμό του και για την αλλαγή που έφερε αυτό το γεγονός στη ζωή του, αλλά και για το τραγούδι.

«Γεννήθηκα τραγουδιστής. Ασχολήθηκα από πολύ μικρός με το τραγούδι. Το 1ο μου μεροκάματο ήταν 200.000 δραχμές και αγόρασα στερεοφωνικό σύστημα», είπε αρχικά ο Χρήστος Πάζης.

«Οι γυναίκες έπαιξαν τον πρώτο και τον τελευταίο ρόλο στην ζωή μου», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον χωρισμό του, αλλά και ποιο τραγούδι θα ήθελε να ερμηνεύσει: «Βίωσα έναν άσχημο χωρισμό που μου άλλαξε τρόπο σκέψης και με ”γείωσε”. Θα ήθελα να είχα τραγουδήσει το «Όταν έχω εσένα» του Δημήτρη Μητροπάνου. Αφιερώνω στον γιο μου το τραγούδι ”Όταν έχω εσένα”».

pazis.jpg

Για τις αισθητικές επεμβάσεις αλλά και για το εάν θα συμμετείχε σε talent show, ο Χρήστος Πάζης υπογράμμισε πως, «Αν χρειαστεί να κάνω μπότοξ θα το κάνω, αλλά δεν θα έβαφα τα μαλλιά μου. Ο κάθε καλλιτέχνης θέλω να έχει την δική του προσωπικότητα και όχι να μοιάζει σε εμένα ή σε κάποιον άλλο. Θα πήγαινα ως κριτής σε σόου. Μπορώ να κρίνω έναν άνθρωπο και να τον βοηθήσω. Έχω επανεκτέλεση στο τραγούδι μου «Χαλαρά» μαζί με τον Γιάννη Αρβανιτίδη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved