Μιλένα Ηλιοπούλου - Νίκος Υποφάντης: Χωρίζουν οι δρόμοι τους - Το αντίο στους τηλεθεατές
Media

Μιλένα Ηλιοπούλου - Νίκος Υποφάντης: Χωρίζουν οι δρόμοι τους - Το αντίο στους τηλεθεατές

Αυλαία για το «Action Τώρα» - Το «αντίο» της Μιλένας Ηλιοπούλου και του Νίκου Υποφάντη στα τελευταία λεπτά της εκπομπής τους.

«Κλείνουμε σεζόν. Θα αφήσουμε τη Μιλένα να απολαύσει το καλοκαίρι της. Μία δασκάλα της Επικοινωνίας, η Λιάνα Κανέλλη, έλεγε στη σχολή ότι ο δημοσιογράφος είναι 11 μήνες τον χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο στη δουλειά. Υπάρχει ένας μήνας τον χρόνο που κλείνει το κινητό και ηρεμεί, γεμίζει μπαταρίες», είπε αρχικά ο Νίκος Υποφάντης και συνέχισε η Μιλένα Ηλιοπούλου:

milena.png

«Μου είναι λίγο δύσκολο νομίζω. Χωρίζουν οι δρόμοι μας από τη νέα σεζόν. Το Action24 πραγματικά το αγαπάω και θα συνεχίζω να το στηρίζω. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είναι κοντά σου μία άξια συνάδελφος, την εκτιμώ και επαγγελματικά και προσωπικά. Δεν θα πούμε ακόμα ποια είναι.

Είχαμε τις διαφωνίες μας, τους τσακωμούς μας, 5-6 εγκεφαλικά πάθαινε ο Υποφάντης μαζί μου και σήκωνε φρυδάκι. Εγώ έμαθα πάρα πολλά από όλους σας εδώ και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Φεύγω με γεμάτα μπαγκάζια από εδώ, όχι όμως από το Action. Θα τα πούμε εμείς, θα βρίσκομαι με έναν άλλο εξαιρετικό κύριο εγώ».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved