Media

The Chase: Το απολαυστικό τρέιλερ για τη νέα σεζόν που αποκαλύπτει τον πέμπτο Chaser! Ποιος είναι;

Gossip-tv Team

The Chase: Όπως είχε γνωστό πριν ολοκληρωθεί η προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, στην έναρξη της επόμενης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα δούμε και πέμπτο chaser στο παιχνίδι γνώσεων που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου

Όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα, οι chasers που έμπαιναν μόνιμα σε έναν ανελέητο αγώνα γνώσεων με τους παίκτες που διεκδικούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά, ήταν τέσσερις: Το βουνό, η γυναίκα με τα μαύρα, ο Αδέκαστος επιθεωρητής και το Γεράκι.

Όλοι τους πολύ δυνατοί και με γενικές γνώσεις που λίγοι κατέχουν. Τις περισσότερες φορές μάλιστα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κατάφερναν να εξολοθρεύσουν τους παίκτες που διεκδικούσαν τα χρήματα που είχαν κερδίσει στον πρώτο γύρο του παιχνιδιού.

Στο πολύτιμο έργο τους λοιπόν έρχεται να προστεθεί ακόμα ένας chaser, η ταυτότητα του οποίου προς το παρόν παραμένει άγνωστη, όχι όμως και η φυσιογνωμία του που αποκαλύφθηκε στο τρέιλερ για τη νέα σεζόν που μόλις βγήκε στον αέρα.

Τον βλέπουμε στα τελευταία πλάνα του τρέιλερ μέσα σε ένα ταξί, με τη Μαρία Μπεκατώρου να τον συστήνει στη δήθεν παίκτρια που θέλει να κερδίσει χρήματα από το The Chase μέσα σε ένα ταξί.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved