«Στο παρά πέντε»: Άλλος άνθρωπος σήμερα η τηλεοπτική κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Media

«Στο παρά πέντε»: Άλλος άνθρωπος σήμερα η τηλεοπτική κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Πετρούλα Χρήστου: Η κορυφαία κωμωδία «Στο παρά πέντε» επέστρεψε για άλλη μια φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega και σαρώνει σε τηλεθέαση.

Η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό κρατά την καλύτερη συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε βράδυ στις 22:00.

Μία από τις βασικές ηρωίδες, του «παρά πέντε», η Ζουμπουλία είχε μία κόρη, την Άννα. Ο λόγος για την Πετρούλα Χρήστου η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τη σειρά όμως επέλεξε κάτι διαφορετικό για τη συνέχεια.

Η Άννα Αμπατζίδου είχε σπουδάσει ιατρική. Είναι παντρεμένη με τον γιο της Μαριλένας, Αλέξανδρο, με τον οποίο ζούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή έγινε δεκτός στο Χάρβαρντ. Όταν γύρισαν στην Ελλάδα αποφάσισαν ήρεμα και πολιτισμένα να χωρίσουν, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τις δυο συμπεθέρες. Έχουν ένα μωρό που μεγάλωνε η Ζουμπουλία με τη Μαριλένα όσο έλειπαν στην Αμερική.

Πετρούλα Χρήστου: Η κόρη της Ζουμπουλίας σήμερα

"Επέλεξα να φύγω στο εξωτερικό γιατί ήθελα μία αλλαγή στη ζωή μου. Το Λονδίνο, γνωστό για την πολυπολιτισμικότητά του, αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό για καλλιτέχνες. Στόχος μου είναι να εξελιχθώ. Βελτιώνω τις γνώσεις μου στις ξένες γλώσσες, μαθαίνω καινούργια πράγματα, γνωρίζω κόσμο από παντού. Φέτος έχω βάλει στόχο να ασχοληθώ σοβαρά με μαθήματα υποκριτικής. Σεμινάρια για το θέατρο, για τον κινηματογράφο, για την υποκριτική μπροστά στην κάμερα. Υπάρχουν ένα σωρό καινούργια πράγματα να μάθω! Και μέθοδοι υποκριτικής που θέλω να δουλέψω για να βελτιωθώ ως ηθοποιός", έχει πει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso η Πετρούλα Χρήστου.

Ένα βίντεο που μοιράστηκε η Πετρούλα Χρήστου πριν από μερικά χρόνια:

Δείτε πως είναι σήμερα η Πετρούλα Χρήστου:

https://www.instagram.com/reel/CnSdAoEjlmA/
https://www.instagram.com/p/CtOoI59M_cv/
https://www.instagram.com/p/Cb2j7lhsKUk/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved