Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Σάσας Σταμάτη: «Ξύπνησα ένα πρωί, είχα μουδιάσει ολόκληρη...»
Media

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Σάσας Σταμάτη: «Ξύπνησα ένα πρωί, είχα μουδιάσει ολόκληρη...»

Άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Live News η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, η οποία μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον θάνατο του πατέρα της και τη βοήθεια που αναγκάστηκε να ζητήσει από ειδικό. 

«Όλα ξεκίνησαν όταν δεν μπορούσα πλέον να κοιμηθώ, είχα να κοιμηθώ 3 μήνες. Τότε ήταν που αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο να ζητήσω βοήθεια, γιατί δεν μπορούσα άλλο, δεν άντεχα. Είχα σταματήσει και την τηλεόραση, είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, δεν κουραζόμουν και δεν μπορούσα να κοιμηθώ» αποκάλυψε η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε το τελευταίο διάστημα.

Όπως είπε παράλληλα ξεκίνησε να επισκέπτεται και ψυχολόγο, κατάφερε να ρυθμίσει το κομμάτι του ύπνου της, ωστόσο έκανε πολλές αλλαγές με τους γιατρούς της.

sasastamata_341116517_192002490309366_2495428265528511677_n.jpg

«Ξύπνησα ένα πρωί, είχα μουδιάσει ολόκληρη, είχα ταχυπαλμίες… πήγα στο Θριάσιο μου έδωσαν κάτι φάρμακα και επανήλθα… μετά ξαναπήγα ένα βράδυ, είχα πάλι ταχυπαλμίες, με είδε ψυχίατρος και μου είπε πως έχω πάρα πολύ άγχος… είμαι αγχώδης, και η εξωστρέφειά μου είναι η άμυνά μου.

Ξαναπήγα (στο Θριάσιο) και τώρα πρόσφατα γιατί είχα ένα βάρος στο στήθος που δεν έφευγε με τίποτα, μου έβαλαν έναν ορό και επανήλθα» περιέγραψε.


Σχετικά με τον θάνατο του πατέρα της και κατά πόσο την επηρέασε, όπως και η ζωή που είχε, απάντησε πως πλέον το «έχει δουλέψει» και δεν την επηρεάζει τόσο, όσο πριν γιατί το «είχε πάρει όλο πάνω της».

«Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος, δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα, δεν είμαστε πλούσιοι αλλά φρόντισε για εμάς, για τα πάντα. Κάποια στιγμή κάτι δεν πήγε καλά στις δουλειές του και έπεσε σε κατάθλιψη, γεγονός στο οποίο δεν δώσαμε βάση γιατί δεν ξέραμε τότε πολλά και κλείστηκε στο σπίτι.

Μια μέρα άρχισαν να έρχονται λογαριασμοί 1000 ευρώ, με έπαιρναν τηλέφωνο από μαγαζιά να πάω να τον μαζέψω… θα τον άφηνα στον δρόμο για να μη λέει ο κόσμος; Μία μέρα τον πήρα τηλέφωνο, μου είπε πως είναι σε μια καφετέρια στην Ελευσίνα και κάλεσα την Αστυνομία να πάει να τον μαζέψει» ανέφερε.

sasastamata_328728861_952970912785063_5909833499419267054_n.jpg

Και συνέχισε: «Νοσηλεύτηκε αρχικά στο Δρομοκαΐτειο, μετά στο Δαφνί για ένα μήνα, όπου όταν βγήκε από εκεί ήταν πολύ καλά, γύρισε σπίτι και έπεσε πάλι σε κατάθλιψη και δεν ήθελε να πάει σε γιατρό. Ένα βράδυ τον πήγα στο Αιγινήτειο, όπου οι γιατροί του μίλησαν προσωπικά και τους είπε πως σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή του.

Κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ένα θέμα με τα πόδια του και τον βάλαμε σε ένα κέντρο αποκατάστασης για να τον δουν φυσικοθεραπευτές και έπαιρνα τηλέφωνο κάθε εβδομάδα γιατί τότε επί κορωνοϊού δεν μπορούσα πηγαίνω, και μου έλεγαν κάθε βδομάδα πως είναι ΄καλά και σταθερά’ , ώσπου ένα βράδυ με καλούν και μου λένε πως δεν είναι καλά…», είπε μεταξύ άλλων

Πηγή Mega

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved