Η διαμάχη Βαρδή – Μωβ, ο παραμυθένιος γάμος της Ούρσουλας Βλάχου και οι πρεμιέρες των εκπομπών
Media

Η διαμάχη Βαρδή – Μωβ, ο παραμυθένιος γάμος της Ούρσουλας Βλάχου και οι πρεμιέρες των εκπομπών

Και τι δεν είχαμε την εβδομάδα που πέρασε αλλά το ενδιαφέρον όλων μονοπώλησε η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν με τις πρεμιέρες, τις αλλαγές, τις νέες ομάδες και όλα όσα είπαν.

Εκτός όπως από τις πρεμιέρες, είχαμε και τις δυσάρεστες εξελίξεις για την υγεία του Βασίλη Καρρά αλλά και τη νέα κόντρα ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και τη Φιλοθέη Μώβ.

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή αναδείξατε την πεντάδα θεμάτων που διαβάσατε περισσότερο.

Ας τα δούμε ένα προς ένα

Πρώτο θέμα η 30χρονη Ούρσουλα Βλάχου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega, Η Ώρα η καλή που υποδύονταν την Στέφανι, την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Βίκτωρα Αποστόλου και στη συνέχεια βάφτισαν την κόρη τους. Η νύφη έλαμπε στο λευκό δαντελένιο φόρεμά της και ήταν άκρως εντυπωσιακή.

oursoula-vlaxou-victor-apostolou-(22).jpg

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για τον Βασίλη Καρρά προβλήθηκε σήμερα 11/9, στην εκπομπή του Alpha. Ο Χάρης Λεμπιδάκης, ο οποίος είναι φέτος στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, έδωσε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή σήμερα. Δίνει γενναία μία μάχη. Είναι στο σπίτι του. Έχει μοναδικό ψυχολογικό στήριγμα αυτή την περίοδο την αγάπη του κόσμου. Μιλάει με τον κόσμο, μιλάει στα τηλέφωνα, μιλάει με τους συνεργάτες τους. Αυτό που θέλω να πω γιατί υπάρχει μια φημολογία περί επιστροφής δεν τίθεται θέμα επιστροφής. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε συναυλία ούτε να εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζί.
Αυτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένεια του, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία με τις φαρμακευτικές αγωγές που κάνει συνέχεια και κάνει θεραπείες. Εμείς τον αγαπάμε και στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά», είπε μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα ο Χάρης Λεμπιδάκης.

karras.webp

Οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές έκαναν πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη και ρίχτηκαν και στον στίβο μάχης της τηλεθέασης. Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκαν στην πρώτη θέση, στο δυναμικό και γενικό σύνολο αντίστοιχα. Δες εδώ αναλυτικά

dea462ef-noumera.webp

Σκυτάλη παίρνει η νέα ένταση ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και τη Φιλοθέη Μώβ. Κόλαφος η τελευταία σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του Alpha. Η Φιλοθέη Μωβ ξεσπά κατά του Γιάννη Βαρδή ενώ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν πήγε στη συναυλία που ήταν προς τιμήν του αείμνηστου τραγουδιστή, πριν από λίγες ημέρες.

3cb5887a-bardhs.webp

Τέλος, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Χρήστος Χολίδης στην εκπομπή, Mega Καλημέρα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

271e3618-petroutseli-gia-xolidi.webp

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved