Media

Μπαμπά-δες - Πρεμιέρα για τον Τάσο Ιορδανίδη: «Θα προσπαθήσω να κάνω μία εκπομπή από καρδιάς»

Gossip-tv Team

Πρεμιέρα με την εκπομπή του Μπαμπά-δες έκανε σήμερα το απόγευμα (16/9) ο Τάσος Ιορδανίδης μην καταφέρνοντας να κρύψει το άγχος και το τρακ αυτής της πρώτης φοράς! 

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς του Mega, Η γη της ελιάς, καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό με πολύ καλή διάθεση όμως στα πρώτα κιόλας λόγια του εκδήλωσε το μεγάλο άγχος που είχε για αυτόν τον νέο ρόλο που αποφάσισε να αναλάβει στην ΕΡΤ.

Ο Τάσος Ιορδανίδης, ως μπαμπάς, μας ενημέρωσε για όλα τα θέματα που θα έχει η εκπομπή του, καθησυχάζοντας τους γονιούς πως στο τέλος όλα καλά θα πάνε.

Ο ίδιος τόνισε ότι θα προσπαθήσει να κάνει μία εκπομπή από καρδιάς για να συμπορευτεί με τους νέους μπαμπάδες και να μοιράζεται μαζί του τις αγωνίες τους.

«Γεια σας, παιδιά. Έπρεπε να έχω βγάλει τα γυαλιά μου από πριν ε; Τι να κάνουμε, θα γίνουν λάθη πολλά, όπως καταλαβαίνετε. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα έχω τέτοιο άγχος», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Να βρίσκομαι μπροστά από μία-δύο κάμερες και να πρέπει να σας απευθυνθώ. Γιατί ξέρεις, σαν ηθοποιός που είμαι, έχω συνηθίσει να κρύβομαι πίσω από ρόλους. Εδώ μου λένε τα παιδιά: δεν πρέπει να βάζεις τα χέρια στις τσέπες, δεν πρέπει να φοράς γυαλιά, μην κάνεις πολλές κινήσεις, μην κάνεις υπερβολές. Μία απάντηση τους έδωσα, ότι θα προσπαθήσω να κάνω μία εκπομπή από καρδιάς.

Από καρδιάς, γιατί μιλάμε για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, όπως είναι τα παιδιά μας. Όπως είναι η οντότητά μας και η ιδιότητά μας ως γονείς»...

Δείτε το βίντεο με την έναρξη της νέας αυτής εκπομπής με παρουσιαστή τον Τάσο Ιορδανίδη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved