Media

Βίκυ Κουλιανού: «Έκανα δοκιμαστικό για το Shopping Star. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος»

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Κουλιανού αποκάλυψε πρώτη φορά ότι είχε κάνει δοκιμαστικό για το Shopping Star, αλλά τελικά στο τιμόνι της παρουσίασης θα δούμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Βίκυ Κουλιανού ανέφερε: «Της πηγαίνει της Ηλιάνας Παπαγεωργίου το Shopping Star. Κι εγώ έκανα δοκιμαστικό για το Shopping Star. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος, δεν ξέρω αν πήγε καν λάθος, νομίζω ότι ήταν εξαιρετικό το δοκιμαστικό. Η επιλογή στο τέλος, είναι πάντα του καναλιού και των υπευθύνων.»!

Και πρόσθεσε: «Περάσαμε αρκετά άτομα από δοκιμαστικό. Δεν γνωρίζω τα εσωτερικά των καναλιών, ούτε για πιο λόγο επιλέγουν τα πρόσωπα που επιλέγουν…Επιλέγονται κάθε σεζόν πάνω κάτω τα ίδια πρόσωπα».

koulianou.jpg

Όσον αφορά την guest εμφάνιση που έκανε στο GNTM και πολυσυζητήθηκε, είπε: «Πέρασα πάρα πολύ ωραία στα γυρίσματα, μπήκα δύο φορές στο παιχνίδι σαν κόουτς».

GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά γίντεαι; Η Βίκυ Κουλιανού τόνισε: «Στην Ελλάδα έχουμε τη νοοτροπία να δένουμε τα πράγματα με ένα πρόσωπο. Τα πρόσωπα στην τηλεόραση πρέπει να αλλάζουν, να μπαίνουν καινούριες ιδέες, καινούρια άτομα ή άτομα που έχουμε καιρό να τα δούμε».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved