Media

Fame Story: Μικρούτσικος για Σολωμού: «Πολλά είναι 10'-Σημαίνει ότι θέλει να είναι η πρωταγωνίστρια»

Gossip-tv Team

Super Κατερίνα: Η Μαρία Σολωμού έκανε δηλώσεις για το Fame Story στην κάμερα της εκπομπής και ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν τις άφησε ασχολίαστες.

Η ηθοποιός, ανέφερε χαρακτηριστικά πως το μάθημά της διαρκεί πάνω από δύο ώρες και εμείς είδαμε μόνο τα 10 λεπτά, οπότε ήταν λογικό να δούμε τις πιο έντονες στιγμές.

«Αυτό είναι σαν να κάνει παρατήρηση, γιατί δεν δείχνετε παραπάνω; Και πολλά είναι τα 10 λεπτά, αν θες τη γνώμη μου, γιατί καταγράφεται όλο το 24ωρο. Άρα, λοιπόν, σε μία καθημερινή εκπομπή δεν μπορείς να έχεις παραπάνω. Το ότι παρατήρησε αυτό, για μένα κάτι σημαίνει. Ο νοών νοείτο», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

solwmoy.jpg

«Ότι βγάλτε με παραπάνω. L’État, c’est moi, η πρωταγωνίστρια είμαι εγώ. Άστο, βρε Γιαννάκη. Επειδή δεν καταλαβαίνεις, πρέπει να σου το κάνω πενηνταράκια, να το κάνω εμετό; Είμαι σαφής, στο αν μου αρέσει η Σολωμού. Όταν την είδαμε εδώ και την κριτικάραμε, είχα πει ότι είναι ένα προσωπικό show. Ενώ όλα όσα γίνονται, ακόμα και το ριάλιτι και οι συνεντεύξεις, πρέπει να έχουν επίκεντρο το παιδί. Όταν έκανε μάθημα η κυρία Σολωμού, ήταν επίκεντρο η κυρία Σολωμού».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved