Media

Σχόλια «φωτιά» για την ΕΡΤ από τον Καφετζόπουλο:«Ας τα πακετάρουν κι ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή “Breakfast @Star” παραχώρησε συνέντευξη ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεοπτική του επσιτροφή μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ με τη σειρά 3ος Όροφος.

Ο ίδιος σχολίασε το γεγονός πως η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να προβάλει καθημερινά διπλά επεισόδια ώστε να ολοκληρωθεί νωρίτερα από ότι είχε κανονιστεί.

Όσα είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος
«Με την Λυδία Φωτοπούλου ήταν κάτι που το θέλαμε κι οι δύο και το κάναμε με όσο καλύτερο τρόπο και μεράκι είχαμε. Έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα από πέρυσι. Η ΕΡΤ έκανε μία πατάτα. Ενώ παρήγγειλε κάτι, που ήταν ένα δεκαπεντάλεπτο την ημέρα, μετά δεν είχαν τι να βάλουν ανάμεσα στις σειρές τους κι αποφάσισαν να βάλουν δύο επεισόδια. Οπότε θα τελειώσουν πιο νωρίς. Ας τα πακετάρουν κι ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν.

3os-orofos1.jpg

Πήραν στα χέρια τους κάτι, το οποίο δεν εκτίμησαν και αυτό είναι δικαίωμα κάποιου να μην τιμά κάτι. Ως εκ τούτου το σπαταλήσανε και το σκορπίσανε. Δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω τι γίνεται στην ΕΡΤ. Υπήρξε μία απαξίωση σε αυτό το πράγμα. Όταν σε απαξιώνουν, δεν έχεις διάθεση να συζητήσεις ξανά με ανθρώπους που σε απαξιώνουν. Λες ας τραβήξουν αυτοί τον δρόμο τους κι εγώ τον δρόμο μου.

Δεν είχαμε συμφωνήσει τίποτα. Δική τους ιδέα ήταν να είναι 15λεπτα καθημερινά. Δεν άλλαξα γνώμη εγώ, αλλά αυτοί για αυτό που ζητήσανε. Πήραν αυτό κι αποφάσισαν ότι τελικά θέλουμε δύο 15λπετα την ημέρα. Τι να συζητήσω;», είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved