Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Κάθε κανάλι πρέπει να ελέγχει πού δίνει το μικρόφωνο»
Media

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Κάθε κανάλι πρέπει να ελέγχει πού δίνει το μικρόφωνο»

Fay’s Time: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο περιστατικό με ρεπόρτερ που του έκανε ερώτηση η οποία τον ενόχλησε. Θυμίζουμε πως τον είχε ρωτήσει για το μυστικό επιτυχίας του γάμου του με την Έφη Μουρίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε πει: «Δεν είναι ερώτηση αυτή, μετά τη Dalida. Μυστικό γάμου, όχι! Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, δυστυχώς».

«Δεν εκνευρίστηκα πολύ. Όταν το όποιο κανάλι ή η όποια εκπομπή δίνει ένα μικρόφωνο κάπου, καλό θα ήταν να το ελέγχει πού το δίνει, γιατί μπροστά γράφει το λογότυπο. Δηλαδή εκπροσωπεί ένα κανάλι.

kyriakidis.jpeg

Όταν αυτό το παιδί, δεν καταλαβαίνει πού είναι και τι ρωτάει… Έβγαινα από μία πρεμιέρα μίας παράστασης, η πρώτη ερώτηση ήταν για την πρεμιέρα και η δεύτερη για τη σχέση μου. Πλέον είμαι 61 ετών, δε μπορώ», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη Φαίη Σκορδά που αμέσως τον ρώτησε γι΄αυτό το περιστατικό και συνέχισε:

«Δεύτερη ερώτηση; Με ενόχλησε που είπα ότι δεν θέλω να απαντήσω και επέμενε. Δεν με άκουγε, ήθελε να πει το δικό του. Εγώ ήθελα να μιλήσω για την παράσταση».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved