Καινούργιου: Η ανάρτηση μετά το ξέσπασμα κατά της Σκορδά - «Οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι»
Media

Καινούργιου: Η ανάρτηση μετά το ξέσπασμα κατά της Σκορδά - «Οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά της Φαίης Σκορδά και τα όσα είπε στο Fay’s Time για τον τρόπο που χειρίστηκε στην εκπομπή την κόντρα του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Light.

Μετά το ξέσπασμά της και το σχόλιο της Φαίης ότι λαμβάνει πολλά μηνύματα από συνεργάτες, η Κατερίνα έκανε και μία ανάρτηση στο Instagram της.

Να σας θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου μεταξύ άλλων είπε: «Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα. Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε ξεφτιλίζουν. Αυτό είπαν. Κόψτε όλο το απόσπασμα. Είπε ότι η εκπομπή σε ξεφτιλίζει. Η εκπομπή σε ξεφτιλίζει; Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει, promo τους κάνουμε, 5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα.

1699451258745-986633794-katken85_1699004817_3227808813140823926_226551556.webp

Αμέσως μετά τις διαφημίσεις δείξτε το απόσπασμα της Σκορδά. νοχλεί μάλλον κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν άνθρωποι όπως εγώ και η ομάδα μου έχουν ξεκινήσει από το μηδέν, από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά, χωρίς κανένα γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη και χωρίς κανένα εξευτελισμό. Κόψτε το απόσπασμα από τη Σκορδά και μετά θα το σχολιάσει ο Ανδρέας. Δεν πειράζει θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα».

Στην ανάρτησή της, ανέφερε η Κατερίνα:

«Στη ζωή μου έχω μάθει να λέω την αλήθεια και μπροστά και πίσω από τις κάμερες για αυτό κάποιοι με έχετε αγαπήσει, άλλοι με έχετε μισήσει και σε άλλους είμαι αδιάφορη.

Όπως και να έχει θα λέω πάντα την αλήθεια, για μένα πείτε ότι θέλετε έχω ακούσει άπειρα όλα αυτά τα χρόνια αλλά δεν θα δεχτώ ποτέ ξανά και από κανέναν να προσβάλει και να υποτιμήσει συνεργάτες μου για την ομάδα μου!

Από το παιδί οι γονείς μου έμαθαν να σέβομαι πρώτα από όλα τον εαυτό μου και στη συνέχεια τους πάντες. Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας...»

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της

katken1_1_2_3_4_5_6_7_8_9.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved