Secret Song:Αποκλειστικές δηλώσεις Κυριακίδη-Πολυχρονίδη για τις εκπλήξεις που τους έκανε η Γερμανού
Media

Secret Song:Αποκλειστικές δηλώσεις Κυριακίδη-Πολυχρονίδη για τις εκπλήξεις που τους έκανε η Γερμανού

The Secret Song: Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Πέτρος Πολυχρονίδης αποκαλύπτουν τα συναισθήματα τους βλέποντας την έκπληξη!

Το ομορφότερο μουσικό event της ελληνικής τηλεόρασης, το The Secret Song κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 21:00 με τη Ναταλία Γερμανού και ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις, χαρά αλλά και συγκίνηση!

kyriakidis-polyxronidis.jpg

Κατά τη διάρκεια του The Secret Song, παρακολουθούμε πρόσωπα από το χώρο του θεάματος να κάθονται στην λευκή πολυθρόνα του show και να αφήνουν τους εαυτούς τους ελεύθερους να εκπλαγούν με όσα θα συμβούν στη σκηνή.

Μια μοναδική έκπληξη τους περιμένει καθώς ένα τραγούδι που αγαπούν, ένα τραγούδι που κάτι σημαίνει για τη ζωή τους ερμηνεύεται από έναν αγαπημένο τους καλλιτέχνη, με την συμμετοχή δικών τους ανθρώπων και παρουσιάζεται στη σκηνή του The Secret Song.

Στο πρώτο συναρπαστικό επεισόδιο του show, θα ζήσουν την έκπληξη οι Πέγκυ Ζήνα, Μαριάννα Τουμασάτου, Νίνο, Mιχάλης Αεράκης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Πέτρος Πολυχρονίδης, Άγγελος Παπαδημητρίου, Κατιάνα Μπαλανίκα και Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Natalia-Official.jpg

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ένιωσε ευγνωμοσύνη για την έκπληξη που έζησε στο The Secret Show: «Πραγματικά δεν περίμενα με τίποτα αυτό που έγινε στη σκηνή. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη! Τους ευχαριστώ πολύ για την έκπληξη που μου επιφύλαξαν».

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης γύρισε πολλά χρόνια πίσω με το «μυστικό τραγούδι» του: «Είδα ανθρώπους μετά από πάρα πολλά χρόνια. Δεν ξέρω καν πως να περιγράψω το συναίσθημα της έκπληξης. Μέσα σε λίγα λεπτά, κατάφερα να γυρίσω 20 χρόνια πίσω και -20 κιλά. Μακάρι να μπορούσα να επιστρέψω στα κιλά που είχα τότε»(γελάει).

Δείτε εδώ το trailer:

The Secret Song με την Ναταλία Γερμανού: Σε αυτή τη σκηνή, τα μυστικά είναι για να μοιράζονται!

Πρεμιέρα Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 21:00 στον Alpha!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved