Media

The Secret Song: Η Μαρινέλλα αιφνιδίασε τους πάντες με την τηλεφωνική της παρέμβαση!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

The Secret Song: Από την έκπληξη που ετοίμασαν στον Σταμάτη Φασουλή οι φίλοι του, δεν θα μπορούσε να λείπει η Μαρινέλλα η οποία έκανε αισθητή την παρουσία της μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. 

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Μιχάλης Ρέππας, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν μόνο μερικοί από τους φίλους του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη που βρέθηκαν στο πλατό για να του τραγουδήσουν το δικό του Secret Song που δεν ήταν άλλο από το «Πόσο λυπάμαι τα χρόνια που φύγαν» το οποίο ερμήνευσε επί σκηνής η Ελένη Δήμου.

marinella-fasouliss.jpg

Ο Σταμάτης Φασουλής έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με αυτό το τραγούδι και δεν θα μπορούσε να μη συγκινηθεί όταν το άκουσε αλλά και όταν είδε τους καλούς του φίλους επί σκηνής.

Εκείνο όμως που τον αιφνιδίασε ήταν όταν άκουσε τη φωνή της αγαπημένης του, Μαρινέλλας, η οποία από τηλεφώνου τού θύμισε πόσο πολύ τον αγαπάει και τον εκτιμάει.

Το ίδιο βέβαια και ο Σταμάτης Φασουλής ο οποίος χάρηκε πολύ που την άκουσε καθώς όπως είπε, είχαν καιρό να τα πουν έστω και από τηλεφώνου.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε για τον ηθοποιό Γιώργο Δεπάστα με τα πιο τρυφερά λόγια αποκαλώντας τον γιο του καθώς είναι πολύ δεμένοι.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved