Τσιμτσιλή: Το τηλεφώνημα του Στάνκογλου μετά την αποκάλυψη της νέας του σχέσης: «Τον αναστατώσαμε»
Media

Τσιμτσιλή: Το τηλεφώνημα του Στάνκογλου μετά την αποκάλυψη της νέας του σχέσης: «Τον αναστατώσαμε»

Μετά την αποκάλυψη, έγινε χαμός στα social media, στα sites και σε άλλες εκπομπές με τις πληροφορίες να δέχονται η μία την άλλη.

Θυμίζουμε ότι «Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα. Ξέρουμε ότι είναι με μια πολύ ωραία γυναίκα», είπε χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άσχετα αν το αποκάλυψε τώρα. Είναι 2-3 χρόνια. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση. Είναι στο χώρο μας», αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Αν ισχύει αυτό που μου έχετε πει είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, ταιριάζουν και είναι ένα πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

happyday-(1).jpg

Την απάντηση ωστόσο δεν άργησε να δώσει ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αργά το βράδυ της ίδιας μέρας ανέβασε μια φωτογραφία από το σπίτι του την ώρα που τα δυο του παιδιά στόλιζαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ….αυτοί είναι ….στολίσαμε και εμείς….#cristmas #family #love #happy», έγραψε.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μάλιστα πήρε τηλέφωνο την Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως αποκάλυψε σήμερα 5/12 κατά την έναρξη της εκπομπής της η παρουσιάστρια.

«Θα επανέλθουμε και στο θέμα Στάνκογλου που ξεκίνησε χθες από εδώ γιατί χθες ανάμεσα στα πολλά τηλεφωνήματα που δέχτηκα, δέχτηκα κι ένα από τον Γιάννη Στάνκογλου. Οπότε να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους γιατί έγινε... Παιδιά, τέτοιο ενδιαφέρον για τον Στάνκογλου και τέτοιο καημό δεν το πιστεύαμε ούτε κι εμείς. Θα δούμε σε λίγο. Γιατί θέλω να πω ότι αυτός ο τόσο αγαπημένος ηθοποιός είναι και πολύ ευγενής κα πολύ κατατοπιστικός», ανέφερε.

«Τον αναστατώσαμε χθες. Μιλήσαμε και μου είπε ότι "Σταματίνα μου εμένα η απόλυτη προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου. Η κόρη μου μπαίνει στα sites και τα διαβάζει. Αν έχω κάτι θα βγω εγώ να το πω"...», αποκάλυψε η Σταματίνα για το τηλεφώνημα και δεν δίστασε να του ζητήσει και μια δημόσια συγνώμη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved