Media

Αποκαλυπτική η Ηλιάδη: «Όταν ο Σάββας Γκέντσογλου έρχεται στην Αθήνα μένουμε μαζί»

Gossip-tv Team

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε αν τελικά υπήρξε έρωτας στον Άγιο Δομίνικο, τη σχέση της με τη Μαρία Καλάβρια αλλά και την όμορφη σχέση που έχει πια με τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου!

Η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε αρχικά για τις δηλώσεις της Emilia Vodos ότι κάτι παίχτηκε ερωτικό στον Άγιο Δομίνικο και έδωσε στεγνά την τραγουδίστρια: «Τι είχαμε; Έρωτα; Είπε η Emilia τέτοιο πράγμα; Δεν πιστεύω ότι το είπε. Με αυτά τα λόγια ακριβώς το είπε; Κοιτάξτε ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, μένει στον Άγιο Δομίνικο»!

iliadi.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω πικραθεί καθόλου. Δεν έχω πικραθεί για άλλα πράγματα, θα πικραθώ για αυτό; Απλά θα το ξαναπώ ότι δεν ταιριάξαμε με την Μαρία Καλάβρια και θα τολμήσω να πω ότι δεν ήμουν η μοναδική που είχα πρόβλημα στο παιχνίδι, ήταν πολλά άτομα. Εν πάση περιπτώσει περασμένα ξεχασμένα, έχουμε ωραία πράγματα να ασχοληθούμε, δεν θα ασχοληθώ άλλο με την Μαρία».

iliadi-kalavria1.jpg

Και για τον πρώην της, Σάββα Γκέντσογλου, είπε: «Όταν ο Σάββας έρχεται στην Αθήνα, μένουμε μαζί. Μένει σπίτι μας και περνάμε χρόνο με τα παιδιά, περνάμε χρόνο μαζί. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Έχουμε φτιάξει μία όμορφη σχέση και μετά τον χωρισμό μας και μπορώ να πω ότι είναι ακόμα πιο όμορφη τώρα. Εννοείται ότι απολαμβάνουμε τον χρόνο που περνάμε μαζί».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved