17 κλωστές: Έρχεται τον Ιανουάριο με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο
Media

17 κλωστές: Έρχεται τον Ιανουάριο με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο

 Η νέα δραματική σειρά «17 Κλωστές», με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 22 Ιανουάριου, στις 23.00, στο Cosmote Cinema 1 HD.

Πρόκειται για μία συναρπαστική ιστορία, διάρκειας 6 επεισοδίων, που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Το σενάριο υπογράφουν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η Κάτια Κισσονέργη και τη σκηνοθεσία ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

17klostes-tsilira-vlaxos.jpg

Στο πλευρό του Πάνου Βλάχου πρωταγωνιστούν καταξιωμένοι ηθοποιοί, όπως οι Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Μαρίνα Ψάλτη, Κώστας Φλωκατούλας, Κώστας Φιλίππογλου, Μάνος Βακούσης, Ταξιάρχης Χάνος, Θάνος Τοκάκης, Νατάσα Εξηνταβελώνη και πολλοί άλλοι...

dadakaridis.jpg

«17 Κλωστές», μια σειρά βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στα Κύθηρα από το 1906 ως το 1909. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης. Ένας νέος άνδρας που όλοι αγαπάνε, μέχρι που τον συκοφαντούν αναίτια. Η κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας τον αναγκάζει να φύγει. Κάνει μια νέα αρχή στον Πειραιά.

vlaxos.jpg

Ξανά, όμως, η προσπάθειά του να ξεφύγει πέφτει στο κενό. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγάλη πόλη, γεμίζοντας τον Αντώνη πίκρα και οργή. Τώρα, του μένει μόνο ένας δρόμος: Η εκδίκηση. Το σενάριο της σειράς έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved