Μαρία Τζομπανάκη: «Η Καλλιόπη έχει μια αποστολή να εκπληρώσει απέναντι στον πρόωρα χαμένο άντρα της»
Media

Μαρία Τζομπανάκη: «Η Καλλιόπη έχει μια αποστολή να εκπληρώσει απέναντι στον πρόωρα χαμένο άντρα της»

Η Καλλιόπη, που την ενσαρκώνει η Μαρία Τζομπανάκη στον Σασμό του ALPHA, είναι μια γυναίκα που έχει αφήσει το στίγμα της στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα εδώ και τρία χρόνια.

Σκληρή αλλά δίκαιη, πονεμένη αλλά κι έτοιμη να πονέσει όποιον προσπαθήσει να βλάψει τους δικούς της ανθρώπους, αναζητά τη δική της προσωπική λύτρωση στην αποκάλυψη του δολοφόνου του άντρα της.

sasmos-kalliopi.jpg

Η Μαρία Τζομπανάκη, μίλησε για το ρόλο της, για τα επόμενα επεισόδια του Σασμού και όσα έχουν να συμβούν στην ηρωϊδά της.

Τι είναι αυτό που κρατάει την Καλλιόπη όρθια μετά από τόσες προκλήσεις, εμπόδια και δύσκολες αποφάσεις που χρειάστηκε να πάρει;

Η αγάπη της για τα παιδιά της, η πίστη της στον Θεό και η πεποίθησή της πως έχει μια αποστολή να εκπληρώσει απέναντι στον πρόωρα χαμένο άντρα της, που ακόμα υπεραγαπά: την αποκάλυψη του δολοφόνου του, για να «ξεχρεωθεί» το αίμα του Βασίλη της και έτσι να λυτρωθεί και η ίδια.

Πόσο κοντά είμαστε στη σύγκρουση της Καλλιόπης με τον Ανδρέα Βρουλάκη;

Αρκετά!

kalliopi-antrreas-sasmos-gossip.jpg

Είναι απολύτως βέβαιη πως αυτός ο άνδρας ευθύνεται για τον θάνατο του συζύγου της;

Δεν είναι βέβαιη για κανέναν μέχρι να έχει αποδείξεις. Η Καλλιόπη, αν και σκληρή σαν χαρακτήρας, δεν θέλει να είναι άδικη. Ακριβώς επειδή πιστεύει σε ένα δίκαιο νομοτελειακό, σύμφωνα με τις αρχές της, όπου οι άδικοι τιμωρούνται...

Είναι έτοιμη ακόμη και να βάψει με αίμα τα χέρια της, αν χρειαστεί;

Αν πρόκειται να υπερασπιστεί τη ζωή των παιδιών της και την καθαρότητα των προθέσεών της -άρα και του ονόματος της.

Ποιος στίχος από το μοιρολόι «Τα μάτια γίναν σύννεφα» σας αγγίζει περισσότερο;

«Φωνάξτε μήπως και φανεί, μήπως και μου γυρίσει...»

Προσωπικά, πώς αντιμετωπίζετε τις απώλειες με τις οποίες ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι;

Η πρώτη απώλεια ήταν σοκαριστικά επώδυνη... Η μάνα μας η καλή έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας και μας τραυμάτισε όλα τα παιδιά της και τον πατέρα μας πολύ. Μετά την εμπειρία του πόνου, ο άνθρωπος είτε γίνεται πιο απόμακρος στα αισθήματα και των άλλων και τα δικά του, φοβούμενος μην ξαναπληγωθεί, είτε συνειδητοποιεί την πραγματική αξία του χρόνου και της ζωής και γίνεται σοφότερος και καλύτερος σαν άνθρωπος. Είμαι πολύ στενά συνδεδεμένη με την ευάλωτη φύση του ανθρώπου και πιστεύω βαθιά και αμετάκλητα στην αιωνιότητα της καλοσυνάτης ευφυΐας... Οι καλοί άνθρωποι έχουν την εκλεπτυσμένη εξυπνάδα να αντιλαμβάνονται τη ματαιότητα κάθε είδους απληστίας, που μπορεί να ωθήσει σε κραυγαλέες πράξεις βίας. Οι απώλειες, μικρές και μεγάλες της ζωής μου, έγιναν δάσκαλοί μου. Με διδάσκουν με τον καλύτερο τρόπο την Αγάπη, είπε η Μαρία Τζομπανάκη στο περιοδικό 7μέρεςtv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved