Η απίστευτη ατάκα της Θεωνά όταν είδε τη Σκορδά με τζιν σορτσάκι να κυνηγάει τους γιους της
Media

Η απίστευτη ατάκα της Θεωνά όταν είδε τη Σκορδά με τζιν σορτσάκι να κυνηγάει τους γιους της

Στην εκπομπή Μαμά-δες κάνει ποδαρικό αυτή την Κυριακή (7-01) η Φαίη Σκορδά.

Η Τζένη Θεωνά συνάντησε την παρουσιάστρια στο πλατό της εκπομπής της και μίλησαν για όλα.

Στο μικρό απόσπασμα από την εκπομπή που προβλήθηκε στο Happy Day η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στη σχέση με τους πρώην συνεργάτες της ενώ επική ήταν η ατάκα της Τζένης Θεωνά όταν κατά το παρελθόν είχε δει τη Φαίη Σκορδά με τζιν σορτσάκι να κυνηγάει τους γιους της.

skorda-theona-(3).jpg

«Σου έχω πει αυτήν την ιστορία; Εγώ καθόμουν εκεί στη θύρα και κάτι καταβρόχθιζα πάλι και βλέπω μία ψηλή, ξανθιά να κυνηγά δύο μωρά. Φορούσε ένα τζιν σορτσάκι με κάτι πόδια τέτοια και λέω τι είναι αυτές οι ξένες ρε παιδί μου; Και άβαφτη» περιέγραψε η Τζένη Θεωνά.

«Δεν βάφομαι ποτέ στα καθημερινά μου. Αν είναι να πάω κάπου πάντα. Νομίζω ότι κι εγώ είμαι μικρή. Το λέω το 43 για να το πω» απάντησε η Φαίη Σκορδά και συνέχισε:

skorda-theona-(1).jpg

«Έχω κρατήσει καλή σχέση και με συνεργάτες. Δεν μπορώ να πω και ονόματα και δεν σημαίνει ότι δεν είναι κι άλλα τόσα. Παρόλο που δεν μιλάμε και δεν βγαίνουμε κάθε ημέρα, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ό,τι και να γίνει, ξέρω ότι είναι εκεί για εμένα. Η Ζήνα ξέρω ότι είναι εκεί, η Θρασκιά και η Σταματίνα ξέρω ότι είναι εκεί. Ο Καβατζίκης, η Χριστοπούλου και η Γραμμέλη είναι εκεί. Η Τένια Μακρή και ο Πυριόχος. Τώρα μου έρχονται ονόματα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Για αυτό είμαι ευλογημένη»

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved