Media

Κατερίνα Διδασκάλου: «Έχω μιλήσει με τον Λεωνίδα Κακούρη, είναι μια χαρά»

Gossip-tv Team

Τη διαβεβαίωση ότι είναι καλά στην υγεία και την ψυχολογία του ο Λεωνίδας Κακούρης, έδωσε η Κατερίνα Διδασκάλου η οποία ήταν στενή του συνεργάτιδα για τρία χρόνια κατά το παρελθόν. 

Η φιλία τους δυνάμωσε από τη συνεργασία τους στις Άγριες Μέλισσες, όταν υποδύθηκαν το ζευγάρι των «Σεβαστών» και η σχέση τους είναι πολύ δυνατή.

Μετά τα όσα συνέβησαν λοιπόν στον Λεωνίδα Κακούρη και την ξαφνική του απόφαση να αποχωρήσει από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» που ανεβάζει το Εθνικό Θέαρο σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, υπήρξε ανησυχία από την πλευρά των φίλων του αλλά και μία απορία για το τι πραγματικά έχει συμβεί και ο ηθοποιός έκανε μία τέτοια κίνηση.

kakouris-navagio.jpg

Λεωνίδας Κακούρης - Το Ναυάγιο

Μετά και τη δημόσια δήλωσή του μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του Δημοσθένη Πέππα μέσα από την οποία ζητούσε από τα ΜΜΕ να πάψουν την αναπαραγωγή θεμάτων που αφορούσαν στο συγκεκριμένο ζήτημα, οι συνεργάτες της εκπομπής Super Κατερίνα έσπευσαν έξω από το θέατρο όπου εμφανίζεται η Κατερίνα Διδασκάλου για να μάθουν αν γνωρίζει κάτι για τον Λεωνίδα Κακούρη.

Η ηθοποιός αρκέστηκε να πει στην κάμερα: «Καρδούλα μου, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι μέχρι να μιλήσω μαζί του. Έχουμε μιλήσει αλλά δεν θέλω να πω κάτι, είναι μια χαρά».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved