Η Γη της Ελιάς - Γκλέτσος: «Η Άντζελα είναι μια κυρία πολύ καλή στη δουλειά της & καλός άνθρωπος»

Η γη της ελιάς: Τζον- Αθηνά 

Media

Η Γη της Ελιάς - Γκλέτσος: «Η Άντζελα είναι μια κυρία πολύ καλή στη δουλειά της & καλός άνθρωπος»

Η Γη της Ελιάς: Ελληνοαμερικανός, επιχειρηματίας. Συνεργάζεται με τους Βρεττάκους και εισάγει το λάδι τους στην Αμερική. Έξυπνος με χιούμορ, ευφυής, έξω καρδιά, με τεράστια αγάπη για Ελλάδα και καημό που ζει στη Βοστώνη.

Δυναμικός, χωρισμένος από χρόνια, με μία κόρη 22 ετών που τη λατρεύει. Θα ερωτευτεί την Αθηνά και θα είναι αμοιβαίο. Θα καταφέρει αυτή η σχέση λόγω απόστασης να κρατηθεί ζωντανή; Είναι πολύ νωρίς για να μας δώσει απαντήσεις ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος από σήμερα μπαίνει στη «Γη της ελιάς» του Mega υποδυόμενος τον Τζον Μακρίδη.

gkerekou-gkletsos.jpg

Μπαίνετε σε μια σειρά που έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό. Τι σας οδήγησε στη «Γη της ελιάς» και πού πιστεύετε ότι οφείλεται η επιτυχία της;

«Αρχικά η πρόταση έγινε από τον Αντρέα Γεωργίου, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Επειδή έχω πολύ καλή σχέση με τον Αντρέα, τη Βάνα και τον Κούλλη, πάντα με ενδιαφέρουν οι δουλειές τους και γενικά πάντα βλέπω τις δουλειές των φίλων μου. Γενικότερα η τηλεόραση με ενδιαφέρει, διότι είναι μέρος της δουλειάς μου και παρόλο που ήμουν απασχολημένος με τις εκλογές έβλεπα αποσπάσματα και καταλάβαινα γιατί έχει τόσο μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Η σειρά λέει αλήθειες, δεν καμώνεται κάτι άλλο από αυτό που θέλει να κάνει. Παρουσιάζει ιστορίες ανθρώπων οι οποίες συμβαίνουν δίπλα μας και οτιδήποτε περιγράφει το λέει αληθινά. Έχει καλούς συνεργάτες σε όλα τα επίπεδα, αλλά, επειδή εν αρχή ην ο λόγος, η Βάνα είναι αυτή η οποία κάνει μια ωραία πλοκή και όλα είναι προσεγμένα».

Πείτε μας δύο λόγια για τον ήρωά σας, τον Τζον Μαυρίδη.

«Τώρα τον μαθαίνω και εγώ, επεισόδιο το επεισόδιο. Ο Τζον είναι ένας ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας ο οποίος εμπορεύεται ελληνικό λάδι, μανιάτικο, και θέλει να επεκτείνει τις δουλειές του και με τους Βρεττάκους. Έρχεται για να συζητήσει μαζί τους και να δει αν το τονάζ, δηλαδή η ποσότητα και η ποιότητα, είναι τέτοια που μπορεί να τον καλύψει ώστε να μεγαλώσει τις δουλειές του και σε άλλες πολιτείες».

gi-tis-elias-athina-tzon.jpg

Στη Μάνη όμως θα γνωρίσει και τον έρωτα. Πώς είναι μέχρι στιγμής η συνεργασία σας με την Άντζελα Γκερέκου;

«Στην πορεία τού προκύπτει και αυτό. Με την Άντζελα Γκερέκου είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε και η συνεργασία μας είναι άψογη. Η Άντζελα είναι μια κυρία πολύ καλή στη δουλειά της και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Έτσι κι αλλιώς είμαστε επαγγελματίες, είμαστε άνθρωποι πολλά χρόνια στη δουλειά όλοι μας, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά».

Η σειρά ήδη βρίσκεται στην τρίτη επιτυχημένη σεζόν της και έχει αποκτήσει το κοινό της. Υπήρξε ποτέ κάποιος προβληματισμός για το πώς θα δέσετε με το υπόλοιπο καστ;

«Αισθάνθηκα τυχερός που μου έγινε αυτή η πρόταση και δεν με προβλημάτισε αυτό. Είμαι 33 χρόνια στη δουλειά, οπότε έχω την εμπειρία μου, ξέρω πώς να φερθώ σε τέτοιες καταστάσεις. Ισα-ίσα που είπα "κοίτα τι τύχη τώρα να με φωνάζουν να πάω σε μια ήδη στρωμένη δουλειά και στην πρώτη σειρά της τηλεόρασης’’».

Ήταν εύκολη αυτή η διαδρομή;

«Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή. Η ίδια η ζωή είναι πολύ δύσκολη, αλλά δεν θα παραπονεθώ κιόλας. Ήταν μια βατή κατάσταση που με έφερε μέχρι εδώ καλά. Δεν έχω παράπονο. Θα ήμουν άδικος και αχάριστος αν έλεγα ότι έχω παράπονα»…

Πηγή: Το Βήμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved