Άγγελος Διονυσίου για Σοφία Αλιμπέρτη: «Αυτά δεν λέγονται, είναι προσωπικά δεδομένα»
Media

Άγγελος Διονυσίου για Σοφία Αλιμπέρτη: «Αυτά δεν λέγονται, είναι προσωπικά δεδομένα»

Ο Άγγελος Διονυσίου μίλησε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα για τον πατέρα του, Στέλιο Διοντσίου, για τους τρεις γάμους, αλλά και τη Σοφία Αλιμπέρτη

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να μπορέσω να φτάσω τον πατέρα μου, κανείς δεν μπορεί. Είμαι στην σκιά του Στράτου Διονυσίου και αισθάνομαι ότι με προστατεύει», είπε αρχικά ο Άγγελος Διονυσίου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, αλλά και της αδερφής του:

«Αντιμετώπισα άσχημα την «απώλεια» του πατέρα μου. Ο πατέρας μου είχε ένα θέμα με το ανεύρυσμα. Εάν είχε πάει σε γιατρό θα είχε σωθεί. Ήταν δύσκολη η «απώλεια» της αδερφής μου, όταν πέθανε έπρεπε να τραγουδήσω σε μαγαζί. Προσπάθησα να διασκεδάσω τον κόσμο για δύο μέρες, ήταν πολύ δύσκολο για μένα».

aggelos-dionisiou1.jpg

Έχει δεχτεί ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού; Όπως είπε ο ίδιος:

«Έχει πάει να με φιλήσει θαυμάστρια, δεν είναι κακό. Είχα εμμονική θαυμάστρια, ήθελε παραπάνω πράγματα απ’ όσα μπορούσα να της δώσω. Έχω βγει ραντεβού με θαυμάστρια».

Ο Άγγελος Διονυσίου έχει κάνει 3 γάμους, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως ήταν από τους ανθρώπους που έλεγαν ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ, ενώ υπήρξε σε σχέση με την ίδια κοπέλα που ήταν ο πατέρας του στο παρελθόν.

Ακόμη, απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να έχει στο παρελθόν σχέση με την Σοφία Αλιμπέρτη, τονίζοντας πως έχει χρόνια να την δει.

220417225525_Aggelos_Dionisiou.jpg

«Έχω απιστήσει, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει απιστήσει στη ζωή του. Ορισμένες φορές το έχω μετανιώσει. Μία σχέση για να κρατήσει θέλει σεβασμό, αγάπη και σεξ. Όλα παίζουν ρόλο σε μία σχέση. Ένα καλό σεξ είναι ένα καλό σεξ», δήλωσε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved