Αντώνης Σρόιτερ: Έχω δει τη μούρη μου σε αφίσα που έλεγε «σκοτώστε τους»
Media

Αντώνης Σρόιτερ: Έχω δει τη μούρη μου σε αφίσα που έλεγε «σκοτώστε τους»

O Αντώνης Σρόιτερ μίλησε στο Fay’s Time για το τηλεοπτικό του μέλλον, τον Νταλάρα και την ατάκα που είχε πει για τις κόρες του.

Αρχικά ανέφερε: «Θα είμαι και του χρόνου στον Alpha. Αλλάζουν πολλά στη δουλειά μας με το διαδίκτυο. Μπορεί να ασχοληθώ στον ελεύθερό μου χρόνο. Δεν είμαι χομπίστας. Χομπίστες είναι όσοι έχουν λύσει τα οικονομικά τους προβλήματα. Είχα συνεργαστεί με τη Ρούλα Κορομηλά, ως αρχισυντάκτης. Έμαθα πολλά, αλλά δεν θα το ξαναέκανα».

Και πρόσθεσε ο Αντώνης Σρόιτερ: «Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε ζήσει ότι χειρότερο μπορούσαμε να ζήσουμε. Αν τα έβαζα μέσα μου, θα ήμουν στο τρελοκομείο. Είναι πολύ καλό που οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν εντάξει την ενημέρωση. Ο Νταλάρας χειρίστηκε το θέμα λάθος στην αρχή. Είναι άσκοπο να τον κυνηγάμε και να του σπάμε τα νεύρα και αυτός τα δικά μας. Η μόδα που βρίζαμε τους δημοσιογράφους πέρασε. Έχω δει τη μούρη μου σε αφίσα που έλεγε “σκοτώστε τους”».

Σρόιτερ: «Όταν έχει συμβεί μια τραγωδία το να λες ότι “είμαι ψυχαγωγική εκπομπή” είναι χαζομάρα»

sroiter122.jpg

Και τόνισε: «Δεν με έχει κακοποιήσει κανένας, τα πρώτα χρόνια οι εφημερίδες ήταν στρατός. Έχω δει τασάκια να φεύγουν και γραφεία να γυρίζουν στην τηλεόραση. Όταν είχα πει ότι θα βάλω τις κόρες μου σε μοναστήρι, βγήκαν κάτι φεμινίστριες και είπαν ότι είναι σεξιστικό αυτό και σκέφτηκα αν έχουν τον εγκέφαλο να καταλάβουν ότι κάνω πλάκα».

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Σρόιτερ-Ιωάννα Μπούκη: Το μαγικό ταξίδι τους με τα παιδιά στη Μαλαισία!

Το καυτό σορτσάκι της Στικούδη, η έξοδος του Σρόιτερ και ο Mente Fuerte χωρίς τη Σολωμού!

Αντώνης Σρόιτερ: «Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved