Σοφία Παυλίδου: «Η συμμετοχή μου στη σειρά «Famagusta» είναι μία πάρα πολύ ωραία στιγμή για μένα»
Media

Σοφία Παυλίδου: «Η συμμετοχή μου στη σειρά «Famagusta» είναι μία πάρα πολύ ωραία στιγμή για μένα»

Η Σοφία Παυλίδου συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Famagusta». Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρεται στη συνεργασία της με τον Αντρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου.

Φέτος σάς απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Famagusta». Πώς προ- έκυψε αυτή η συνεργασία;

Με τον Αντρέα Γεωργίου γνωριζόμαστε από παλιά, γιατί είχαμε κάνει έναν πιλότο για μια σειρά. Οπότε με ήξερε ως ηθοποιό. Έτσι, με πήρε τηλέφωνο και μου πρότεινε τον συγκεκριμένο ρόλο σε αυτή την υπέροχη δουλειά και για μένα ήταν μονόδρομος να αποδεχτώ αυτή την πρόταση.

pavlidou.sofia_1699606267_3232854145911743203_2872310089.jpg

Άρα είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεστε με τον Αντρέα Γεωργίου;

Ναι, είναι η πρώτη φορά και χαίρομαι που μπορέσαμε να συνεργαστούμε. Έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ. Πέρασα πραγματικά υπέροχα στα γυρίσματα. 0 Αντρέας Γεωργίου έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία πάρα πολύ καλή ομάδα με ανθρώπους που ο καθένας στο είδος του είναι ταλαντούχος. Μάλιστα, το σημαντικότερο απ' όλα είναι πως πρόκειται για πολύ καλά παιδιά. Είναι θαύμα να δουλεύεις χωρίς να υπάρχει γκρίνια και δυσαρέσκεια για τίποτα και να είναι όλοι χαρούμενοι και χαμογελαστοί. Επίσης, ο Αντρέας είναι πάρα πολύ οργανωτικός, δεν κουράζει τον ηθοποιό ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι απαιτητικές. Η συμμετοχή μου στη σειρά «Famagusta» είναι μία πάρα πολύ ωραία στιγμή για μένα.

0 Αντρέας Γεωργίου με τον Κούλλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου έχουν δημιουργήσει πολλές επιτυχημένες σειρές...

Φυσικά. Και οι τρεις μαζί έχουν βρει το μυστικό της επιτυχίας και ο κόσμος αγαπάει τις σειρές τους, οι οποίες πάντα έχουν διάρκεια. Η σειρά «Famagusta» έχει μια πολύ ιδιαίτερη υπόθεση, με πλοκή διαφορετική από αυτές που έχουν κάνει μέχρι τώρα τα παιδιά. Ήμουν από την αρχή σίγουρη ότι θα πάει καλά αυτή η σειρά, καθώς παρουσιάζει ένα θέμα που αφορά όλους τους Έλληνες. Επίσης, δεν έχει ξαναγίνει μια σειρά παρόμοια, που να αφορά την ιστορική αυτή στιγμή.

pavlidou.sofia_1702417961_3256440342881725032_2872310089.jpg

Υποδύεστε την Κατερίνα, τη σύντροφο του Μάικλ. Πείτε μας περισσότερα για τον χαρακτήρα της...

Δεν βλέπουμε πολλά πράγματα για τη ζωή της Κατερίνας, πέρα από την προσωπική και επαγγελματική της σχέση με τον Μάικλ. Όταν ξαφνικά ο σύντροφός της αρχίζει και τη βάζει στο περιθώριο, αισθάνεται μόνη στο νησί

Πηγή mytv

Famagusta εξελίξεις: Στο περιθώριο η Κατερίνα - Μεγάλη κρίση στη σχέση της με τον Μάικλ

Famagusta spoiler- Σοφία Παυλίδου: «Έκλαιγα όταν πήρα το σενάριο. H Κατερίνα θα αποφασίσει να...»

Σοφία Παυλίδου: «Πρέπει να μιλάμε. Να μην ανεχόμαστε την τοξικότητα. Πλέον βάζω τα όριά μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved