Δανάη Μπάρκα: «Έχω έρθει σε δύσκολη θέση! Ήταν κατάφωρη αδικία! Ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι...»
Media

Δανάη Μπάρκα: «Έχω έρθει σε δύσκολη θέση! Ήταν κατάφωρη αδικία! Ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι...»

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να τοποθετηθεί στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα social media, κάνοντας λόγο για κατάφωρη αδικία.

Όπως είπε η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!», αφορμή για την παράφραση και τα σχόλια που δέχτηκε στα social media υπήρξε μία συζήτηση πέντε δευτερολέπτων που είχε on air με τον σεφ της εκπομπής Τίμο Ζαχαράτο πριν από 3 ημέρες.

Δανάη Μπάρκα: Η ατάκα της στο Πάμε Δανάη που προκάλεσε νέο κύμα αντιδράσεων – «Δε σέβεσαι τίποτα»

barka9812.webp

«Τα social media και οι άνθρωποι γενικά είναι ένα μέσο που λύνουν και γιγαντώνουν παθογένειες, και καλά κάνουν. Έχουν αλλάξεις καταστάσεις μίας ολόκληρης χώρας μέσω αυτών. Είμαι ένας άνθρωπος που τα χρησιμοποιεί, τα αγαπάω όταν εκείνα βοηθούν».

«Όταν παραφράζεται κάτι, ειδικά σε ανθρώπους που μία ώρα πριν έχουν παίξει – λέω για το θέμα των Τεμπών – όταν έχουν ασχοληθεί οι άνθρωποι της συγκεκριμένης εκπομπής και όταν έχουμε αποδείξει και παροτρύνουμε τους πάντες να μην ξεχνάμε να μιλάμε για τα Τέμπη, θεωρώ ότι είναι λίγο άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα για κάτι που έχει παραφραστεί και έχει βασιστεί σε προχθεσινή συζήτηση».

barka211.webp

Η Δανάη Μπάρκα ζήτησε από την κοινωνία να παραμείνει συγκεντρωμένη στο έγκλημα των Τεμπών.

«Όλοι δείχνουμε έμπρακτα τι είμαστε, τι προσπαθούμε να κάνουμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους ανθρώπους που έμειναν πίσω, υποφέρουν και σηκώνουν το βάρος για να συνεχιστεί η ζωή τους».

«Όταν νιώθεις ότι είναι κατάφωρη αδικία… Είμαστε άνθρωποι, το ξεχνάμε καμιά φορά», κατέληξε η παρουσιάστρια σχετικά με την παρέμβασή της στον αέρα της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: «Θα έπρεπε να προσέχει, θα μου πεις όμως δεν κρατήθηκε»

Ο Γκουντάρας παίρνει ξεκάθαρη θέση: «Ποτέ μα ποτέ δεν κάνεις το παραμικρό με πρώην φίλου ή φίλης»

Λιάγκας:«Τι να κάνει η Μπάρκα; Να πάρει την Καινούργιου και να της ζητήσει συγγνώμη που ερωτεύτηκε;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved