Ο Αϊβάζης απαντά στον Λιάγκα μετά τις δηλώσεις για την Κορινθίου: «Ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί»
Media

Ο Αϊβάζης απαντά στον Λιάγκα μετά τις δηλώσεις για την Κορινθίου: «Ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί»

Ο Γιάννης Αϊβάζης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο Ενώπιος Ενωπίω για την σύζυγό του Μαρία Κορινθίου.

Θυμίζουμε ότι είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Εγώ με τη Μαρία δεν είχα κανένα κοινό κομμάτι. Δεν ήρθε ως συμπαρουσιάστρια, δεν ήρθε ως πάνελ, δεν ήταν υφιστάμενη δική μου. Ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Εγώ δεν γνωρίζω καν τα εμπορικά, δεν λέω σε κανέναν πώς θα τα πει, από εκεί και πέρα κάτι έγινε το οποίο δεν έχω καν αντιληφθεί και γι' αυτό η Μαρία ποτέ δεν έχει πει κάτι για εμένα. Μπορεί να έγινε κάτι με άλλους ανθρώπους, που δεν το γνωρίζω, μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα η Μαρία.

Λιάγκας: «Η Κορινθίου δεν αποχώρησε, ο ΑΝΤ1 διέκοψε τη συνεργασία – Η Δούκισσα ορθώς αποχώρησε»

Δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν, γιατί δεν ήταν δικός μου συνεργάτης. Πουλάει. Έχω πληρώσει σφάλματά μου, αλλά έχω πληρώσει και πράγματα που δεν ήταν δικά μου και δεν είχα καμία γνώση».

aivazis.jpg

Ο Γιάννης Αϊβάζης σχολίασε λοιπόν με τη σειρά του:

«Εγώ διάβασα πάρα πολύ προσεκτικά τη συνέντευξη του Γιώργου. Ο Γιώργος έχει κάθε δικαίωμα να πει ό, τι θέλει... Απ' ότι διάβασα είπε ότι δεν ήταν υφιστάμενή του. Υφιστάμενοί του όμως είναι όλοι οι υπόλοιποι, από μέσα που μπορεί η Μαρία να είχε πρόβλημα, που σημαίνει ότι σίγουρα τους συμβούλεψε, ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί. Όμως να συμβουλευόμαστε το νομικό τμήμα του καναλιού για να ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί».


«Πάγωσε» ο Αϊβάζης με την ερώτηση της Μενεγάκη: «Είναι η πρώτη φορά που με ρωτάνε κάτι τέτοιο»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αϊβάζης: «Είχα χάσει κάποιο κομμάτι της εφηβείας μου. Με την κόρη μου μεγαλώνουμε σαν φίλοι»

Αϊβάζης για Κορινθίου: «Της είπα φύγε τώρα από το Πρωινό, ο κόσμος έχει καταλάβει...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved