Ηλίας Αλεξίου: Ο αδέκαστος επιθεωρητής, το Chase, τα 20 χρόνια γάμου & η υπέροχη γυναίκα του
Media

Ηλίας Αλεξίου: Ο αδέκαστος επιθεωρητής, το Chase, τα 20 χρόνια γάμου & η υπέροχη γυναίκα του

Ο Chaser Ηλίας Αλεξίου μίλησε για όλους και για όλα στον καναπέ του ψυχοθεραπευτή του… Γιώργου Κρικοριάν στο Πάμε Δανάη

«Ο “Αδέκαστος Επιθεωρητής” έχει ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου. Ψυχολογικά δεν είμαι άσχημα, αλλά όχι και τέλεια. Είμαι σε μία κατάσταση συνεχούς καταδίωξης, το ευχάριστο είναι ότι καταδιώκω εγώ και δεν καταδιώκει ο χρόνος εμένα. Χάνω την ψυχραιμία μου, και άμα τη χάσω “ποιος είδε τον Αδέκαστο και δεν τον φοβήθηκε”. Θυμάμαι όταν δούλευα ως ελεγκτής τροφίμων, κάποιος έφαγε μουχλιασμένη φέτα για να εξαφανίσει το κομμάτι με την μούχλα», είπε αρχικά.

Η εξομολόγηση του «αδέκαστου επιθεωρητή» του Mega: «Μου προκάλεσε ψωρίαση το ότι παντρεύτηκα»

adekastos-(5).webp

«Δεν περίμενα ότι το Chase θα το αγαπήσει τόσο πολύ ο κόσμος. Σαν παιδί ήμουν πολύ χαρούμενο. Χρωστάω πολλά στον πατέρα μου. εξαιτίας του έμαθα να διαβάζω από τα 4 έτη μου», συμπλήρωσε.

Για τον έρωτα: «Είμαι πολύ ντροπαλός στο φλερτ, μου το λέει και η Μαρία Μπεκατώρου. Η γυναίκα μου λέει ότι «αν δεν με έκανες να γελάω, θα είχαμε χωρίσει πριν 20 χρόνια. η σύζυγός μου ήταν πελάτισσά μου, η πρόταση γάμου ήταν αντιρομαντική, και πεζή, μέσα στο αυτοκίνητο. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Τα πρώτα 10 χρόνια γάμου μαγείρευα εγώ».

The Chase: «Πάγωσαν» οι παίκτες! Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» τους ξετίναξε στα τελευταία δευτερόλεπτα

Για το Chase: «Το συναίσθημα για την Μ. Μπεκατώρου είναι πολύ ζεστό και οικείο. Η Μαρία είναι ο άνθρωπος που θα πάρεις στις 2 η ώρα το πρωί. Η «Γυναίκα με τα μαύρα» είναι θεά. Είναι ένας πολύπλευρος άνθρωπος και μια ερωτεύσιμη γυναίκα. Το «Γεράκι» είναι θαυμασμός, το μυαλό του είναι θηλυκό με την έννοια ότι «γεννάει» συνέχεια. Το «Βουνό» είναι η προσωποποίηση του χιούμορ. Το «Super Αγόρι» είναι ένα αξιοθαύμαστο παιδί που σε αυτή την ηλικία είχε την ωριμότητα να αποκτήσει τόσες γνώσεις».

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο αλλά και την gallery και θα δείτε την υπέροχη γυναίκα του Αδέκαστου Επιθεωρητή

Ηλίας Αλεξίου: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγος του «Αδέκαστου επιθεωρητή»

Μαρία Μπεκατώρου: Έκανε το απόλυτο κοντό χτένισμα για τις γιορτές – Το επικό σχόλιο του «Αδέκαστου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved