Μαρία Λόη: Έτσι πήρε την απόφαση να μείνει μόνιμα στην Αμερική - Η μεγάλη επιτυχία & η βράβευση
Media

Μαρία Λόη: Έτσι πήρε την απόφαση να μείνει μόνιμα στην Αμερική - Η μεγάλη επιτυχία & η βράβευση

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night show ήταν η Μαρία Λόη, η βραβευμένη σεφ, μίλησε, μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφασή της να μείνει μόνιμα στην Αμερική και τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει.

Αρχικά ανέφερε: «Έφυγα από την Ελλάδα πιο νωρίς από την κρίση. Μου άρεσε αυτή η απόφαση που πήρα γιατί μου έκαναν μια πρόταση εκεί για μια άλλη δουλειά, πήγα όμως και ασχολήθηκα πάλι με τα φαγητά. Μετά ήρθαν και όλα αυτά τα κανάλια καθημερινά. Τον πρώτο καιρό δεν είχα δυσκολίες στην Αμερική, όχι.»!

Μαρία Λόη: Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν έχει δοκιμάσει τη μαγειρική της

loi.jpg

Και πρόσθεσε: «Να πω όμως και κάτι τώρα. Εγώ στην ουσία δεν ήμουν σεφ, εντάξει; Να μην λέμε… Άσχετα, τώρα, αν παίρνω το πρώτο βραβείο στο Λος Άντζελες ως η καλύτερη σεφ από τα κανάλια και όλα αυτά! Πριν ήμουν λομπίστρια, ήξερα τι ακριβώς θέλουν αυτές οι μεγάλες εταιρείες στην ουσία. Και τον πρώτο μήνα άνοιξα εστιατόριο. Υπάρχει γραφειοκρατία στην Αμερική και είναι δύσκολη.»!

Και πρόσθεσε η Μαρία Λόη: «Επέμενα να έχω ελληνικά προϊόντα και το πέτυχα. Και έτσι τώρα όχι μόνο το περάσαμε αυτό αλλά αγοράζουν και ελληνικό κρασί από τις κάβες. Τα προϊόντα που φτιάχναμε, όπως τζατζίκι, τα πουλάμε σε χιλιάδες super market με την επωνυμία "Loi"»!

loi991.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Βγαίνω και σε ένα κανάλι που είναι σαν κατάστημα μεγάλο και τα παρουσιάζω μόνη μου. Τις φτιάχνουμε τις πίτες στην Ελλάδα και έρχονται κατεψυγμένες στην Αμερική. Εκεί σου μετράνε τον χρόνο και σου λένε στα 8,5 λεπτά πρέπει να πουληθούν 6,5 χιλιάδες δολάρια. Εγώ στα 5,5 λεπτά πούλησα 96 χιλιάδες και τρελάθηκαν»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Λόη: Πώς από τα χωράφια και τα καπνά κάνει καριέρα στη Νέα Υόρκη!

Μαρία Λόη: Προσφέρει δωρεάν γεύματα στη Νέα Υόρκη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved