Έρωτας φυγάς σπόιλερ: Η Αλεξάνδρα τρελαίνεται- Ο θάνατος του Μάρκου την τσακίζει
Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα τρελαίνεται
Media

Έρωτας φυγάς σπόιλερ: Η Αλεξάνδρα τρελαίνεται- Ο θάνατος του Μάρκου την τσακίζει

Άκρως δραματικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Έρωτας φυγάς», που προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο θάνατος του Μάρκου τσακίζει την Αλεξάνδρα και την οδηγεί ένα βήμα πριν από την απόλυτη τρέλα...

Με τον πιο τραγικό τρόπο τελείωσε ο μεγάλος έρωτας του Μάρκου και της Αλεξάνδρας στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Έρωτας φυγάς», ενώ οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια αναμένονται άκρως συναρπαστικές και απρόβλεπτες για την κεντρική ηρωίδα. Ο απρόσμενος, ξαφνικός και αναπάντεχος χαμός του άντρα, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει αυτή την εβδομάδα, έχει σοκάρει τους πάντες στη Μεσσήνη.

O Σταύρος Σβήγκος αποκαλύπτει: «Έπαθα σοκ όταν είδα για πρώτη φορά…»

erotas-fygas-markos-alexandra.jpg

Έρωτας φυγάς: Μάρκος και Αλεξάνδρα

Η πιο τραγική φιγούρα αυτής της συμφοράς είναι η αγαπημένη του. Η Αλεξάνδρα αδυνατεί να πιστέψει ότι ύστερα από τόσα εμπόδια, βασανιστήρια, χωρισμούς, επανασυνδέσεις και συγκρούσεις έχασε τελικά για πάντα τον άνθρωπο που λάτρεψε όσο κανέναν άλλο στη ζωή της, την ώρα που οι δυο τους είχαν καταφέρει να ζήσουν επιτέλους λίγες στιγμές ευτυχίας. Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό Mytv, τίποτα και κάνεις δεν μπορεί να την παρηγορήσει, ούτε να της απαλύνει τον αφόρητο πόνο που κατακλύζει την ψυχή και το σώμα της. Εκείνη,-τις επόμενες ημέρες μετά την κηδεία του Μάρκου, προσπαθώντας ακόμα να συνειδητοποιήσει τον θάνατό του, βρίσκεται μέρα και νύχτα πάνω από το μνήμα του, θρηνώντας και κλαίγοντας. Ούτε τα παιδιά της, τα οποία λατρεύει και αποτελούν για την ίδια πηγή χαράς και ευτυχίας, μπορούν τη δεδομένη στιγμή να της προσφέρουν λίγη παρηγοριά. Έτσι, τη φροντίδα του Γιωργάκη και της Μυρσίνης στην παρούσα φάση έχουν αναλάβει ο Ιάσονας και το προσωπικό του αρχοντικού.

Έρωτας φυγάς - «Φτάνει! Πρώτα βρείτε τον γιο μου και μετά σκοτωθείτε ελεύθερα!»

ERWTAS-FYGAS-EP.-84-(5).jpg

Συγχρόνως, ο Δεμερτζής προσπαθεί να συμπαρασταθεί στη γυναίκα και η καρδιά του ραγίζει, καθώς τη βλέπει σε αυτή την άθλια θέση. Δυστυχώς, η κατάσταση της Αλεξάνδρας χειροτερεύει συνεχώς και γίνεται επικίνδυνη... Παραμένοντας για ώρες πάνω από τον τάφο του Μάρκου, η Αλεξάνδρα αρχίζει να τον βλέπει ολοζώντανο μπροστά της και να μην έχει αίσθηση με την πραγματικότητα. Σιγά σιγά, χάνει τα λογικά της και οδηγείται στην τρέλα, εξαιτίας του ανυπέρβλητου πόνου που της προκάλεσε αυτή η σημαντική απώλεια. Εν τω μεταξύ, ο Κοντογιάννης δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την ευάλωτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, λέγοντας ότι ο Μάρκος κατά πάσα πιθανότητα δολοφονήθηκε. Οπότε η Αλεξάνδρα αρχίζει να βλέπει μπροστά της μόνο πιθανούς εχθρούς και να απομακρύνεται από τους πάντες, κρατώντας αποστάσεις.

Έρωτας Φυγάς – Κωνσταντάκη: Το spoiler για τη σειρά και το φινάλε

ERWTAS-FYGAS-EP.-79-(11).jpg

Παράλληλα, μη μπορώντας να λειτουργήσει με ψυχραιμία και λογική, αποφασίζει να πάρει τον Γιωργάκη και να φύγει από το Κιάρι, στερώντας τον από τον πατέρα του και αφήνοντας πίσω την κόρη της, Μυρσίνη, μόνη με τον Ιάσονα. Όταν εκφράζει αυτή την επιθυμία της στον πρώην σύζυγό της, του προκαλεί μεγάλη απογοήτευση. Αμέσως ο Ιάσονας, βλέποντας ότι το μυαλό της έχει διαταραχθεί, της προτείνει να περιμένει λίγες ημέρες ώσπου να νιώσει καλύτερα και ύστερα να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της ίδιας και του γιου της. Ταυτόχρονα, της ξεκαθαρίζει ότι αν το θέλει μπορεί να παραμένει για πάντα κοντά του στο Κιάρι για να την προσέχει. Εντω μεταξύ, σε άσχημη θέση βρίσκεται και η Ευγενία, η οποία έχει πάρει επίσης την απόφαση να αφήσει τη Μεσσήνη και να επιστρέφει στην Αθήνα. Ωστόσο, ο Φάνης προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη και να την πείσει να μείνει εκεί.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Καζανάς: Μιλάει για τον Έρωτα Φυγά και δίνει spoiler για το φινάλε

Έρωτας Φυγάς: «Φωτιά» πήρε το Twitter - Το πάθος της ζήλιας έχει κυριεύσει τον Στέφανο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved