Στέφανος Μιχαήλ: «Είμαι ευγνώμων για τη ζωή που έχω σήμερα, γι' αυτό παραμένω ταπεινός»
Media

Στέφανος Μιχαήλ: «Είμαι ευγνώμων για τη ζωή που έχω σήμερα, γι' αυτό παραμένω ταπεινός»

Ο Στέφανος Μιχαήλ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι», και μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του και τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Mega, Famagusta.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον ο ρόλος μου. Δεν είναι «παλιόπαιδο» όμως. Αυτό που μού συμβαίνει δεν μπορώ παρά να το θεωρήσω μοιραίο. Είμαι ευγνώμων που γνώρισα τον Κούλλη Νικολάου και θέλω να είμαι ταπεινός και να κάνω όσο καλύτερα γίνεται. Θα είμαι ευγνώμων για πάντα για τη ζωή που έχω σήμερα», είπε αρχικά ο Στέφανος Μιχαήλ.

Άφωνη η Μενεγάκη με τον Στέφανο Μιχαήλ: «Είναι πολύ ευχάριστο να σε βλέπει κανείς»

«Θεωρώ ότι για να είναι ισορροπημένος ένας άνθρωπος πρέπει να έχει αξίες και ιδανικά που θα είναι οι βάσεις του, και θα πορεύεται με αυτά. Γιατί έτσι έχεις στόχους όνειρα και αξίες. Υπάρχει ένα μπάχαλο στην κοινωνία που φέρνει τον κόσμο σε αντιπαλότητα, διχόνοια, διάσπαση και σταματάμε να εστιάζουμε στα πράγματα που έχουν σημασία: αυτά είναι απλά, η αγάπη, η οικογένεια. Όλα αυτά χάνονται και έτσι χάνεται και ο άνθρωπος», συμπλήρωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

mixail.jpg

Για το social media αλλά και την κοσμοθεωρία του υπογράμμισε πως, «Τα social media παίζουν ρόλο σε αυτό. Έχουμε λάθος πρότυπα μέσω αυτών. Μας ενδιαφέρει να δείξουμε πρόσωπα που δεν είμαστε πραγματικά και ακολουθώντας τη μόδα, να δείξουμε που πάμε, γιατί απλά πήγαν άλλοι. Παρακολουθώ ανθρώπους που δεν είναι αυτό που δείχνουν, είναι ψεύτικοι και γι αυτό θα ήθελα να σβήσω τους λογαριασμός μου στα social. Δεν μου αρέσει η ψευτιά και το δήθεν. Αν δω ένα σχόλιο που θα το πει ο άλλος είναι μέσα από την καρδιά του μπορεί και να απαντήσω. Στα άλλα όχι. Δεν μου τυχαίνει συχνά να πάρω αρνητικά σχόλια. Η αδικία είναι κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ».

«Η σύντροφός μου δεν έχει προσπαθήσει να με αλλάξει. Ήμουν από την αρχή «απόλυτος» στα θέλω μου. αλλά σε μία σχέση ισορροπείς τα θέλω σου με τα θέλω του άλλου. Έχουμε διαφορετική φιλοσοφία με την σύντροφό μου, είναι πιο κοινωνική, εγώ είμαι πιο εσωστρεφής. Υπάρχει όμως αγάπη και θέληση για το μέλλον μας και έδεσε όλο αυτό».

Τέλος έδωσε ένα spoiler για το Famagusta: «Στην σκηνή στο δικαστήριο, κάποια στιγμή στην αίθουσα θα εμφανιστεί κάποιος…. και θα γίνει κάτι. Έρχονται “επεισοδιάρες” στον Β’ κύκλο του Famagusta», αποκάλυψε ο Στέφανος Μιχαήλ.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Στέφανου Μιχαήλ:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved