Η μάγισσα: Οι Γερακάρηδες καταδικάζουν τη Θεοφανώ σε θάνατο και αυτή είναι η αρχή του τέλους τους
Η μάγισσα: Οι Γερακάρηδες καταδικάζουν τη Θεοφανώ σε θάνατο
Media

Η μάγισσα: Οι Γερακάρηδες καταδικάζουν τη Θεοφανώ σε θάνατο και αυτή είναι η αρχή του τέλους τους

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, Η μάγισσα, μετά τη νίκη των Γερακάρηδων επί των Λασκαραίων και την παραμονή τους στο πύργο τους.

Ο Τζανής, ως καπετάνιος πια της σειριάς του, ορκίζεται να εκδικηθεί όσους ευθύνονται για τον εξευτελισμό του, ενώ η Θεοφανώ δεν καταφέρνει να κρυφτεί και οι Γερακάρηδες την εντοπίζουν και την αιχμαλωτίζουν. Οι Γερακάρηδες με τον Τζανή κρίνουν το μέλλον της και η Κυπριανή καταφέρνει να τους πείσει να τη θανατώσουν. Ο Σπήλιος καταστρώνει ένα σχέδιο ώστε ο θάνατος της Θεοφανώς να εξυπηρετήσει κι άλλα σχέδια.

H Μάγισσα: Ο Τζανής αποκάλυψε στον Μάρκο ότι το παιδί ήταν δικό του και οι τηλεθεατές ξεσηκώθηκαν!

TZANHS-LASKARAIOI-GERAKARHDES.jpg

Όσο κι αν εκείνη παλεύει να ξεφύγει, δεν τα καταφέρνει, και το ίδιο βράδυ οι Γερακάρηδες ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη Θεοφανώ στον τελευταίο προορισμό της. Όμως, αυτή η απόφαση θα είναι και η αρχή του τέλους για τους ίδιους, καθώς μυστικά από το παρελθόν θα φανερωθούν και θα τους καταστρέφουν. Την ίδια στιγμή, η Αγάθη καταφέρνει να βγάλει τη Ρηνιώ έξω απ’ τον πύργο.

Η Μάγισσα: Μάρκος και Τζανής ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στον πύργο και Twitter «υποκλίθηκε»

MARKOS-LASKARHS.jpg

Εκείνη προσπαθεί να φτάσει εγκαίρως στο σημείο όπου κρύβονται ο Μάρκος, ο Αντρέι αλλά και ο Μιχαήλ προκειμένου να τους ενημερώσει για την καταδίκη σε θάνατο της Θεοφανώς. Ωστόσο, η ώρα περνάει και αυτό είναι εις βάρος τους. Το βράδυ, όλα είναι έτοιμα και η Θεοφανώ οδηγείται στον θάνατο. Τότε, όμως, φανερώνονται στον Σπήλιο τα κρίματα του δικού του κόσμου.

spilios-theofano.jpg

Συγκεκριμένα, ανακαλύπτει πως η Θεοφανώ είναι κόρη του πατέρα του και κατ' επέκταση αδελφή του και σοκάρεται. Τότε, οι αποφάσεις που παίρνει ανατρέπουν τα πάντα. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Η μάγισσα σπόιλερ: Η Δαμιανή προδίδει Μάρκο και Μιχαήλ! O πύργος βάφεται με αίμα!

Η μάγισσα: Θάνατος, δολοφονίες και νεκροί- Ο Σπήλιος σώζει τη Θεοφανώ από τα χέρια της Κυπριανής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved