Η μάγισσα: Οι περιλήψεις των επεισοδίων της εβδομάδας- Η Δαμιανή σκοτώνει την Αναστασία
Media

Η μάγισσα: Οι περιλήψεις των επεισοδίων της εβδομάδας- Η Δαμιανή σκοτώνει την Αναστασία

Η μάγισσα: Οι Γερακάρηδες καταλαμβάνουν τον πύργο των Λασκαραίων και η Θεοφανώ προσπαθεί να κρυφτεί από την εκδικητική μανία της Κυπριανής. Παράλληλα, η Δαμιανή διαπράττει νέο έγκλημα, αλλά αυτή τη φορά η Ρηνιώ την υποψιάζεται. Ταυτόχρονα, ο Μισέλ και η Σκεύω ετοιμάζονται να το σκάσουν.

Όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα. Οι περιλήψεις όλων των επεισοδίων.

Η Μάγισσα: Μάρκος και Τζανής ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στον πύργο και Twitter «υποκλίθηκε»

nousias-(1).jpg

Ο Τάσος Νούσιας στη Μάγισσα

Το σχέδιο του Τζανή και των Γερακάρηδων εναντίον του Μάρκου στέφεται από επιτυχία και είναι έτοιμοι να του επιτεθούν. Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται με αίμα και έπειτα από μία μεγάλη μάχη οι Γερακάρηδες γίνονται κυρίαρχοι και ο Τζανής ο νέος καπετάνιος της σειριάς του. Η Δαμιανό είναι υπερήφανη για τον γιο της, αλλά το τίμημα είναι πολύ μεγάλο. Ο Μιχαήλ με τον Μάρκο πέφτουν σε ενέδρα και δίνουν μάχη σώμα με σώμα για να σωθούν και τελικά τα καταφέρνουν, αν και μένουν μόνοι, προδομένοι απ’ όλους.

H Μάγισσα: Ο Τζανής αποκάλυψε στον Μάρκο ότι το παιδί ήταν δικό του και οι τηλεθεατές ξεσηκώθηκαν!

magissa.jpg

Λίγο μετά, η Δαμιανό διαπράττει ένα νέο έγκλημα, δείχνοντας ακόμη μία φορά μέχρι πού είναι ικανή να φτάσει προκειμένου να πετύχει τον στόχο της. Την ίδια στιγμή, η Θεοφανώ κρύβεται με το μωρό της μέσα στον πύργο, για να γλιτώσει απ’ τη μανία της Κυπριανός. Τα πράγματα, όμως, παίρνουν επικίνδυνη τροπή και η προφητεία της τσιγγάνας κινδυνεύει να βγει αληθινή.

Ο Μισέλ και η Σκεύω ετοιμάζονται να το σκάσουν

misel-skevo.jpg

Η μάγισσα σπόιλερ: Η Δαμιανή προδίδει Μάρκο και Μιχαήλ! O πύργος βάφεται με αίμα!

Η Δαμιανή καταφέρνει να καλύψει το νέο της έγκλημα απ’ όλους, όχι όμως κι απ’ τη Ρηνιώ, η οποία υποψιάζεται την ενοχή της μητέρας της. Από την άλλη, ο Μάρκος με τον Μιχαήλ συγκλονίζονται απ’ τη νέα τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους, αλλά είναι ανήμποροι πλέον να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν τη θέση τους. Ο Αντρέι ενημερώνεται για τις εξελίξεις και είναι αποφασισμένος να δράσει άμεσα και να μην αφήσει τους Γερακάρηδες και τον Τζανή να γίνουν κυρίαρχοι. Έτσι, ζητάει τη συνδρομή του Δραγουμάνου για να τους αντιμετωπίσει.

22222222222222222..jpg

Η μάγισσα: Θάνατος, δολοφονίες και νεκροί- Ο Σπήλιος σώζει τη Θεοφανώ από τα χέρια της Κυπριανής

Κι ενώ συμβαίνουν αυτό, ο Μισέλ θέλει να εκμεταλλευτεί την απουσία του Θράσου από τον πύργο του και μαζί με τη Σκεύω και τα παιδιά της ετοιμάζονται να το σκάσουν. Την ίδια στιγμή, ο Τζανής με τους Γερακάρηδες εντοπίζουν τη Θεοφανώ και το μωρό, που βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου. Η Κυπριανό προσπαθεί να τους πείσει να τους βγάλουν απ’ τη μέση, η Θεοφανώ όμως χαράσσει τον δικό της δρόμο και η ώρα της κρίσης φτάνει για όλους!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved