Παράδεισος: Η Στέλλα σώζει τη Βικτώρια
Media

Παράδεισος: Η Στέλλα σώζει τη Βικτώρια

Παράδεισος: Ο Χριστόφορος είναι ράκος από τη δολοφονία του Αγη, ενώ ο Χρηστός προσπαθεί να παγιδεύσει τη Βικτώρια.

Όμως η Στέλλα σώζει τη γυναίκα και στη συνέχεια την εκβιάζει. Από την άλλη, η Αμαλία διακομίζεται στο νοσοκομείο ύστερα από ένα τρακάρισμα που είχε με τον Ντίνο, ενώ ο Αποστολής θέλει να τελειώσει οριστικά με το παρελθόν.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μια παραίτηση, θα φέρει μεγάλη αναταραχή

Η οικογένεια Μπουραντά ετοιμάζει την κηδεία του Άγη και το κλίμα στο σπίτι είναι ιδιαίτερα βαρύ. 0 πόνος όλων είναι μεγάλος για τον άδικο χαμό του νεαρού.

agis.jpg

Μάλιστα, ερωτηματικά και ενοχές βασανίζουν τον Χριστόφορο για τη δολοφονία του γιου του. Έτσι, αποφασίζει να παραμερίσει τις διαφορές του με τον Αποστόλη και τον επισκέπτεται παρακαλώντας τον να του μιλήσει για τη συνάντηση που είχε με τον Άγη. 0 Αποστολής συγκινείται από το δράμα του άντρα και δέχεται να του μιλήσει. Του λέει ότι είπε στον Άγη όσα του είχε αποκαλύψει ο Χρήστος. Ότι δηλαδή π Βικτώρια δεν ήταν η πραγματική του μητέρα. 0 Χριστόφορος, όμως, δεν πείθεται και προσπαθεί να συνδέσει όλα τα κομμάτια ώστε να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη με τη Λιζέτα και τον Άγη. Παράλληλα, η Βικτώρια έχει πολλούς εχθρούς και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να της επιτεθούν όλοι. Κάποια στιγμή, ένας άντρας, με εντολή του Χρήστου, εισβάλλει στο βρεφοκομείο και τοποθετεί σε ένα συρτάρι σφαίρες από ένα όπλο. Στη συνέχεια φεύγει αγνοώντας πως τον έχει δει η Στέλλα, η οποία αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό προς όφελος της.

1702648942838-510146782-paradeisos.jpg

Λίγο μετά, ένας άγνωστος τηλεφωνεί ανώνυμα στην Αστυνομία και λέει ότι αν θέλετε αποδείξεις για τις δολοφονίες του Άγη και της Λιζέτας πηγαίνετε στο βρεφοκομείο της Βικτώριας. Όμως, προτού φτάσουν εκεί οι Αρχές, η Στέλλα παίρνει τις σφαίρες σώζοντας τη Βικτώρια από την παγίδα που της έστησαν. Η ίδια, φυσικά, εκμεταλλεύεται αυτή την κατάσταση και εκβιάζει τη Βικτώρια πως αν δεν τη βοηθήσει θα την καταδώσει στην Αστυνομία

Πηγή mytv

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος και η Αμαλία δίνουν ένα παθιασμένο φιλί και το μετανιώνουν

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία, γεμάτη ενοχές, ανακοινώνει στον Ντίνο πως σκέφτεται να φύγει

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η κατάσταση για την Αμαλία γίνεται όλο και πιο δύσκολη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved